up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Suunto

Suunto Race

Suunto Race

SUUNTO Vertical

SUUNTO Vertical

Suunto 9

Suunto 9

SUUNTO 5 PEAK

SUUNTO 5 PEAK

laitesukelluskokoelma

laitesukelluskokoelma

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Osastot

Elektroniikka

Juoksuvarusteet

KAIKKI( Suunto )

Suunto

Suunto, tunnettu nimi urheilun ja ulkoiluvarusteiden maailmassa, on sulavasti yhdistänyt teknologian ja käsityön luodakseen teräviä kelloja, jotka palvelevat niin urheilijoita kuin seikkailijoita. Runnerinnillä on koottu valikoima Suunto-kelloja, jotka on suunniteltu parantamaan juoksukokemustasi tarkkuudella, tyylillä ja edistyneillä ominaisuuksilla. Sen perustamisesta lähtien vuonna 1936 Suunto on pyrkinyt rikkomaan innovaatioiden rajoja urheilu-instrumentteissa. Yhdistämällä suomalaisen insinööritoiminnan intohimoisuuteen tutkia, Suunto´n matka alkoi kompassien tuotannolla ja vuosien mittaan se on kehittynyt maailmanlaajuiseksi tarkkuusurheilu-instrumenttien johtajaksi.
Heidän laadun ja innovaation sitoutumisensa johti monipuolisen ulkoiluun tarkoitettujen kellojen kehittämiseen. Suunto´n innovatiivisuuden perintö, yhdistettynä Runnerinnin sitoutumiseen tarjoamaan huippuluokan urheiluvarusteita, tarjoaa sinulle valikoiman Suunto-kelloja, jotka on suunniteltu parantamaan juoksukokemustasi. Olipa kyseessä sitten viihtyisä juoksija tai kokeneempi juoksija, nämä kellot tarjoavat tarkkuuden, tyylin ja edistyneet ominaisuudet, jotka ovat välttämättömiä suorituskyvyn parantamiseksi ja jokaisen juoksun muistamiseksi.

Suunto Watches Merging Technology with Adventure

Suunto juoksukellot ovat täydellisiä seuralaisia sekä viihtyisille juoksijoille että ammattilaisille juoksijoille. Pakattu ominaisuuksiin, kuten GPS-seurantaan, sydämentahdistimen seurantaan ja edistyneisiin harjoitusmetriikkaan, nämä kellot tarjoavat reaaliaikaisia ​​tietoja suorituskyvyn seuraamiseksi. Olipa kyse sitten matkan, nopeuden tai korkeuden seurannasta, Suunto-juoksukelloilla on tarkkaa tietoa, joka auttaa sinua parantamaan juoksusessioitasi. Ne tarjoavat reittinavigointia, mikä takaa, että et koskaan eksy tuntemattomille poluille. Tarkkojen karttojen ja helppokäyttöisen ohjauksen avulla Suunto juoksu GPS -kellot ovat välttämättömiä työkaluja juoksijoille, jotka etsivät sekä seikkailua että turvallisuutta.
Suunto 7 -kello yhdistää sulavasti älykellon ja urheilukellon välillä. Käyttäen Wear OS: ia Googlella, se yhdistää päivittäisen käytön mukavuuden urheiluun keskittyneisiin ominaisuuksiin. Suunto 7´n monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan aktiivisten henkilöiden, jotka vaativat sekä tyyliä että suorituskykyä. Voimakkaalleen urheilijoille Suunto 9 Baro on erottuva valinta. Suunniteltu kestämään raskaita maastoja ja äärimmäisiä olosuhteita, tässä kellossa on poikkeuksellinen akunkesto, mukaan lukien älykkäät akkutilat, jotta voit laajentaa käyttöä pidemmillä seikkailuilla. Rakentamalla huippusuorituskyvyn, Suunto 5 Peak -kello yhdistää eleganssin ja kestävyyden. Tämä kello palvelee monia eri urheilulajeja, mukaan lukien juoksu. Tarjoamalla mukautuvaa harjoitteluohjausta ja vankan joukon kunto-ominaisuuksia, Suunto 5 Peak -kello varmistaa, että voit voittaa liikuntatavoitteesi kestämään aktiivisen elämäntyylisi rasitukset.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje