up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Suunto

Suunto Race

Suunto Race

SUUNTO Vertical

SUUNTO Vertical

Suunto 9

Suunto 9

SUUNTO 5 PEAK

SUUNTO 5 PEAK

samling av dykking

samling av dykking

Hodetelefoner

Hodetelefoner

Avdelinger

Elektronikk

Løpeutstyr

Allt( Suunto )

Suunto

Suunto, et anerkjent navn i verden av idrett og utendørs utstyr, har sømløst integrert teknologi og håndverk for å skape nyskapende klokker som passer for både atleter og eventyrere. Hos Runnerinn finner du et kuratert utvalg av Suunto-klokker, designet for å forbedre løpeopplevelsen med presisjon, stil og avanserte funksjoner. Siden starten i 1936 har Suunto strebet etter å utfordre innovasjonens grenser innen sportsinstrumenter. Kombinert med finsk ingeniørkunnskap og lidenskap for utforskning, startet Suuntos reise med produksjon av kompasser, og over årene har det utviklet seg til en global leder innen presisjonssportsinstrumenter.
Deres oppriktige engasjement for kvalitet og innovasjon førte til utviklingen av et sortiment av klokker som passer for alle utendørsaktiviteter. Suuntos arv med innovasjon, kombinert med Runnerinns forpliktelse til å tilby toppklasse sportsutstyr, gir deg et utvalg av Suunto-klokker som er designet for å forbedre løpeopplevelsen din. Enten du er en avslappet jogger eller en erfaren løper, tilbyr disse klokkene presisjon, stil og avanserte funksjoner som er nødvendige for å forbedre ytelsen og gjøre hver løpetur minneverdig.

Suunto-klokker som forener teknologi med eventyr

Suunto-løpeklokker er de ultimative følgesvennene for både avslappede joggere og profesjonelle løpere. Pakket med funksjoner som GPS-sporing, pulsmåling og avanserte treningsmetrikker, gir disse klokkene sanntidsinnsikt i ytelsen. Uansett om du sporer avstand, tempo eller høyde, tilbyr Suunto løpeklokker nøyaktig data som hjelper deg med å forbedre løpeturene. De tilbyr rutenavigering, slik at du aldri går seg bort, selv på ukjente stier. Med presis kartlegging og enkel å følge veiledning, er Suunto løpe GPS-klokker nødvendige verktøy for løpere som søker både eventyr og sikkerhet.
Suunto 7-klokken smelter problemfritt bakken mellom en smartklokke og en sportsklokke. Kjører på Wear OS av Google, kombinerer den bekvemmeligheten av daglig bruk med sportsfokuserte funksjoner. Suunto 7´s allsidighet gjør den til et ideelt valg for aktive individer som krever både stil og ytelse. For utholdenhetsatleter er Suunto 9 Baro en utmerket valg. Utviklet for å tåle utfordrende terreng og ekstreme forhold, tilbyr denne klokken enestående batterilevetid, inkludert intelligente batterimodus for å utvide bruken under utvidete eventyr. Laget for topp ytelse kombinerer Suunto 5 Peak-klokken eleganse med robusthet. Denne klokken er utformet for atleter som deltar i flere forskjellige idretter, inkludert løping. Med tilpasset treningsveiledning og et robust sett med treningsfunksjoner sikrer Suunto 5 Peak-klokken at du overvinner fitness målene dine samtidig som du tåler rigorene av en aktiv livsstil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk