up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Suunto

Suunto Race

Suunto Race

SUUNTO Vertical

SUUNTO Vertical

Suunto 9

Suunto 9

SUUNTO 5 PEAK

SUUNTO 5 PEAK

scuba dykning samling

scuba dykning samling

Hovedtelefoner

Hovedtelefoner

Afdelinger

Elektronik

Alle( Suunto )

Suunto

I 1932 patenterede den finske landmåler Tuomas Vohlonen et innovativt væskefyldt kompas, der dæmpede nålen, beskytter den mod stød og slid og bevarer dens nøjagtighed længere. Selvom det ikke var det første design af denne type, var det det mest vellykkede, efter at have været tilpasset senere af den finske hær og havde en stor modtagelse inden for forskellige felter og industrier. På grund af dette grundlagde Vohlonen i 1936 et firma med speciale i produktion af kompasser og udendørs vejledningsprodukter: Suunto .


I dag skaber det Vantaa -baserede firma en serie ure, der er rettet mod sportsfolk, atleter og dykkere, som sælges i mere end 100 lande. Dens produkter i Core, Ambit, Elementum, Suunto 9, Suunto 3, Spartan og Traverse -serien tilbyder en række nyttige funktioner til brug i aktiviteter så varierede som dykning, sejlads, golf, vandreture, trekking og træning .

I Diveinn.com har du Suunto -ure i hver aktivitet, du laver i havet, du kan erobre nyt territorium.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk