up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Suunto

Suunto Race

Suunto Race

SUUNTO Vertical

SUUNTO Vertical

Suunto 9

Suunto 9

SUUNTO 5 PEAK

SUUNTO 5 PEAK

samling av dykning

samling av dykning

Hörlurar

Hörlurar

Kategorier

Elektronik

Allt( Suunto )

Suunto

År 1932 patenterade den finska lantmätaren Tuomas Vohlonen en innovativ vätskefylld kompass som dämpade nålen, skyddade den mot stötar och slitage och upprätthåller dess noggrannhet längre. Även om det inte var den första designen av denna typ, var den den mest framgångsrika, efter att ha anpassats senare av den finska armén och fått ett stort mottagande inom olika områden och branscher. På grund av detta grundade Vohlonen 1936 ett företag som specialiserat sig på tillverkning av kompasser och produkter för vägledning utomhus: Suunto .


Idag skapar det Vanda -baserade företaget en serie klockor riktade till idrottare, idrottare och dykare, som säljs i mer än 100 länder. Dess produkter i Core, Ambit, Elementum, Suunto 9, Suunto 3, Spartan och Traverse -serien erbjuder en mängd användbara funktioner för användning i aktiviteter som varierar som dykning, segling, golf, vandring, vandring och träning .

På Diveinn.com har du Suunto -klockorna i varje aktivitet du gör i havet som du kan erövra nytt territorium.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga