up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Træning

Kurve

()
load

Bedste tennisbold pickup rør

Ingen kan lide at samle tennisbolde i slutningen af en hektisk og hård session, især når boldene er spredt over hele tennisbanen. Et opsamlingsrør i topkvalitet er et vigtigt stykke baneudstyr til at samle boldene op fra banen. Med et hurtigt og effektivt boldopsamlingsrør er det blevet super nemt at rydde banen. Disse opsamlingsrør til pickup bolde er lette, gennemsigtige og slidstærke rør lavet af kraftig gummi, der giver dig mulighed for at samle alle tennisbolde i ét rør. En standard tennisboldsamler kan rumme op til 15 almindelige tennisbolde på én gang. Babolat , Nox , Dunlop , Softee , og Wilson er de bedste producenter af opsamlingsrør til tennisbolde .

Fordele ved at bruge opsamlingsrør til tennisbolde

Hjælp dig med at rydde tennisbanerne nemt og på kort tid med dette boldopsamlingsrør
Det gennemsigtige, lette rør er ekstremt nyttigt, fordi du nemt kan bære det
Eliminerer bøjning og reducerer dermed risikoen for skader eller chancer for smerter i ryggen

Funktioner af en tennisbold pick up rør

Fremragende levetid: Tennis balletaske med hjul er fremstillet af kraftig PVC, der sikrer dens enestående holdbarhed. Rørets gummibund sikrer, at det kan modstå regelmæssig kontakt med jorden/banen.
Gennemsigtig : Rørene er designet til at være gennemsigtige, så du kan vide, hvor mange tennisbolde du har samlet fra banen.
Gummi lignende stropper : Alle opsamlingsrørene til tennisbolde har slidstærke gummi lignende stropper, der holder boldene sikkert og hjælper med at slippe dem ned i kurven uden besvær.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk