up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Beste tennisball pickup rør

Ingen liker å samle tennisballer på slutten av en hektisk og hard økt, spesielt når ballene er spredt over hele tennisbanen. Et pick up rør av topp kvalitet er et viktig baneutstyr for å plukke opp ballene fra banen. Med et raskt og effektivt balloppsamlingsrør har det blitt superenkelt å rydde banen. Disse oppsamlingsrørene for pickupball er lette, gjennomsiktige og slitesterke rør laget av kraftig gummi som lar deg samle alle tennisballene i ett rør. En standard tennisballsamler kan inneholde opptil 15 tennisballer i vanlig størrelse på en gang. Babolat , Nox , Dunlop , Softee , og Wilson er de beste produsentene av samlerør for tennisballer .

Fordeler med å bruke tennisball plukkerør

Hjelp deg å rydde tennisbanene enkelt og på kort tid med dette ballhenterøret
Det gjennomsiktige, lette røret er ekstremt nyttig fordi du enkelt kan bære det
Eliminerer bøyning og reduserer dermed risikoen for skade eller sjansene for smerter i ryggen

Funksjoner av en tennisball plukke opp rør

Utmerket lang levetid: Ballbagen med tennishjul er produsert med kraftig PVC som sikrer eksepsjonell holdbarhet. Tubens gummibase sørger for at den tåler jevn kontakt med bakken/banen.
Gjennomsiktig : Rørene er designet for å være gjennomsiktige, slik at du kan vite hvor mange tennisballer du har samlet fra banen.
Gummistropper : Alle oppsamlingsrørene for tennisballer har slitesterke stropper som ser ut som gummi som holder ballene sikre og hjelper til med å slippe dem inn i kurven uten problemer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk