up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Training

Manden

()
load

Beste ophaalbuizen voor tennisballen

Niemand vindt het leuk om tennisballen te verzamelen aan het einde van een hectische en zware sessie, vooral niet als de ballen over de tennisbaan verspreid liggen. Een pick up tube van topkwaliteit is een belangrijk onderdeel van de baanuitrusting voor het oppakken van de ballen van de baan. Met een snelle en effectieve ophaalbuis voor het verzamelen van ballen is het opruimen van de baan supergemakkelijk geworden. Deze verzamelbuizen voor ophaalballen zijn lichtgewicht, transparante en slijtvaste buizen gemaakt van stevig rubber waarmee je alle tennisballen in één buis kunt verzamelen. Een standaard tennisballenverzamelaar kan tot 15 tennisballen van normaal formaat tegelijk bevatten. Babolat , Nox , Dunlop , Softee en Wilson zijn de beste fabrikanten van opvangbuizen voor tennisballen .

Voordelen van het gebruik van ophaalbuizen voor tennisballen

Help je de tennisbanen gemakkelijk en in korte tijd schoon te maken met deze balophaalbuis
De doorzichtige, lichtgewicht koker is enorm handig omdat je hem makkelijk mee kunt nemen
Elimineert buigen, waardoor het risico op letsel of de kans op pijn in de rug wordt verminderd

Kenmerken van een tennisbal pick up buizen

Uitstekende levensduur: de tennisballentas op wieltjes is gemaakt van stevig PVC dat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid. De rubberen basis van de buis zorgt ervoor dat deze bestand is tegen regelmatig contact met de grond/baan.
Transparant : de buizen zijn ontworpen om transparant te zijn, zodat u weet hoeveel tennisballen u van de baan hebt verzameld.
Rubberen riemen : Alle tennisballen zijn voorzien van slijtvaste, rubberen riemen die de ballen op hun plaats houden en helpen om ze moeiteloos in de basket te laten vallen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden