up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml

plus
Sigg

Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml

Produktbeskrivelse Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml

Den elegante, men funksjonelle designen til denne sportsflasken er en garantert hodeturner - uansett hvor du trener i det aktive livet ditt! Den spesielt ergonomiske formen og den gripe overflaten gjør den ganske enkelt til den ideelle treningspartneren overalt. Den høykvalitets resirkulerbare aluminiumsflasken er ekstremt lett og robust og passer i alle vanlige sykkelflaskebur. Den kombinerer 3-trinns sportshette med WMB-adapteren. Det er så enkelt å rengjøre og fylle flasken - selv isbiter passer i denne SIGG! Materialet er fritt for skadelige kjemikalier, som østrogenlignende stoffer og ftalater - for tryggere og enklere drikkeglede.


FUNKSJONER:
Bpa gratis:
Alle ingrediensene er 8pa gratis.
Matsikker:
Dette Sig (R-produktet er produsert med materialer som er matsikre.
Høyde: 26 cm
Ø: 7,1 cm
Vekt: 161 gr.
Omsorg:
Kun håndvask:
Vi anbefaler å vaske dette Sigæ-produktet for hånd bare på denne måten vil det holde kvaliteten lengerBestill nå din Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml på lager og prisen er 19.99 $. Med vårt utvalg av Flasker artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml

Farge
Svart
Produkttype
Kolbe
Kapasitet
1.1-1.5L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Sigg Bred Munn Sport Touch 750ml

Flott!

-

Produktet kom som annonsert!

Kjøpet ble gjort 5. mars og produktet kom 16. mars!

Jeg anbefaler det til alle!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up