up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Tenten

Tenten

()
load

Hoe kies je tenten om te kamperen?

De tenten zijn het schild dat bestaat uit lagen stof of andere spullen die worden weergegeven, bevestigd aan een frame van schachten of vastgemaakt aan een afschermtouw. Hoewel er meer miniatuurtenten aan de grond kunnen worden bevestigd, worden grote tenten meestal vastgemaakt met behulp van touwtjes die aan staven of tentbevestigingen zijn bevestigd. Je kunt tenten kopen van Salewa , The North Face , Black Diamond , Vaude , Trangoworld .

Tips om kampeertenten te kiezen

1. Bepaal uw benodigde ruimte, dit zal u helpen bij het kiezen van de juiste zone voor de kampeertenten.
2. Maak je geen zorgen over het gewicht van de tent hoe groter de kampeertent, hoe zwaarder hij is.
3. 3 seizoenen kampeertenten zijn licht van gewicht en hebben de neiging koeler te zijn bij warm weer. Campingtenten voor 4 seizoenen zijn bestand tegen sneeuw en harde wind. Kies dus degene die bij uw situatie past.
4. Kies het juiste gebied van de kampeertent. Het zonegebied verzekert u van de grootte van de kampeertent. Als je een extra capaciteit nodig hebt met ruimte om je spullen in op te bergen, kies dan een kampeertent met een zone van minstens 20 vierkante voet.
5. Een vestibule is een accommodatie zonder vloer die is ontworpen door de regen uit de kampeertent te laten vliegen. Met slechts 5 vierkante meter aan vestibule kan een kampeerder een grote tas uit de regen houden.
6. Hoewel één deur natuurlijk voldoende is, kunnen twee deuren het nachtelijke gedrang verminderen. Een extra deur zorgt echter wel voor extra belasting en kosten voor de kampeertent.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden