up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Petzl

HELMEN

HELMEN

Belay-apparaten

Belay-apparaten

Harnassen

Harnassen

Krijtzakken

Krijtzakken

IJs saxofoons

IJs saxofoons

Verlichting

Verlichting

Categorieën

Beschermingen

Electronica

Heren Kleding

Herstel en Zorg

Kamperen

Klimuitrusting

Rugzakken en Koffers

Verlichting

Wandeluitrusting

Alles( Petzl )

Petzl

Iedereen die van bergen houdt en de hoogste pieken van de bergen wil bereiken, dan is Petzl de beste keuze voor jou. Petzl is de fabrikant van allerlei soorten bergbeklimmingsuitrusting. U kunt de superieure kwaliteit Petzl-producten kopen bij Trekkinn. Petzl is een Frans merk dat in 1975 werd opgericht door Fernand Petzl, een berggrot-verkenner. Het merk heeft de ladder vervangen door nylon touwen om het gemakkelijker te maken om de bergen te beklimmen. Deze innovatie in technologie leidt tot een nieuw niveau van het verstrekken van betere beveiliging. Daarom begrijpt hij veel beter alle problemen en behoeften van een bergbeklimmer.

Petzl is nu een toonaangevende producent op het gebied van bergsport en biedt al bijna 50 jaar hoogwaardige verticale veiligheidstechnologie.

Het merk streeft ernaar om uitstekende kwaliteit te bieden met volledige beveiliging en defecten. Petzl ontwerpt zijn producten door alle behoeften van bergbeklimmers in overweging te nemen en innovatieve gear te maken met geavanceerde technologie. Petzl is een wereldwijd merk geworden, het zal blijven produceren met superieure en geavanceerde kwaliteit. Zo blijven liefhebbers betrokken bij het merk, omdat het hen helpt om wereldwijd de beste praktijkmaterialen te leveren.

Petzl biedt allerlei uitstekende kwaliteit klimuitrusting

Een van de essentiële veiligheidselementen in bergsport is de helm. Het merk biedt de meest duurzame Petzl-helmen die tot 10 jaar meegaan en dagelijks ruw gebruikt kunnen worden. Bovendien worden deze helmen getest en gecertificeerd om volledige bescherming te garanderen en kunnen ze worden aangepast volgens de geschikte behoeften van de atleet. Bovendien wordt de helm geleverd met een Petzl-hoofdlamp die het meest compatibel is met bergsport. De hoofdlamp is erg licht maar ook erg krachtig om voldoende lichtintensiteit in het donker te bieden en is de beste om mee te houden in de avontuur. Een Petzl-hoofdlamp is ontworpen om actief bergleven te weerstaan ​​en helpt je met een betere zichtbaarheid. Een Petzl-tuig biedt ultieme ondersteuning en veiligheid tijdens alle bergactiviteiten, vooral klimmen. Een karabijn lijkt misschien gewoon een haak, maar het is essentieel voor het klimmen. De Petzl-karabijn is erg licht maar supersterk. Petzl-ascenders kunnen voldoende wrijving bieden door de tanden in de hoekrichting. Hoewel de tanden wrijving veroorzaken bij het beklimmen van de touw, beschadigen ze de koord niet, omdat ze niet destructief zijn. Een ander belangrijk stuk uitrusting dat wordt gebruikt bij het klimmen is de ijsbijl. De Petzl-ijsbijl is een combinatiebijl met een gespikkelde handvat voor een goede grip. Het merk biedt ook een goed assortiment Petzl-rugzakken om het avontuur comfortabeler te maken door ze te maken met superlichtgewicht en premium kwaliteit materiaal.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden