Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Herstel en zorg

Herstel en zorg berg

Vind een breed scala aan Herstel en zorg-producten voor berg. Ontdek de beste deals bij trekkinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herstel en zorg

Merken in Herstel en zorg

Hoe u gezondheids en voedingsproducten kiest

Voedingssupplementen, waaronder vitamine C, vitamine D en B, zijn essentieel om te wandelen. Deze voedingssupplementen zijn vooral belangrijk voor wandelaars. De antioxiderende eigenschappen van vitamine C helpen pijn bij zware inspanning te herstellen. Vitamine D is essentieel voor de gezondheid van de botten, de immuunfunctie en het beheersen van de infectie. Het beste merk voor het kopen van een voedingssupplement is Nutrisport .

Spoedeisende hulp

Een EHBO is een doos of een doos met apparatuur die wordt gebruikt om kleine beschadigingen te behandelen, waaronder verwondingen, schaafwonden, wonden, blaren en verrekkingen. Uitgebreidere eerste hulp kan ook betrekking hebben op overlevingsuitrusting of serviceartikelen zoals insectenbeetdoekjes of medicijnen tegen verkoudheid en griep. Petzl , Salewa , CMP , Mammut , Vaude , Ferrino zijn de merken waar je EHBO´s kunt kopen.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorgingskit bevat items die u helpen te ontspannen, tot rust te komen en de dingen die u laten glimlachen, verfrissend zijn en u helpen uw geest te manifesteren. De beste persoonlijke verzorgingskit is beschikbaar voor deze merken Salewa, Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Regatta .

Sportsupplementen

Sportsupplementen zijn voedingssupplementen die gewoonlijk worden gebruikt door degenen die zich bezighouden met bodybuilding, gewichtheffen, verschillende strijdkunsten en atletiek om een toename van de vetvrije lichaamsbouw te bevorderen. Sportsupplementen zijn capsules, poeders of vloeistoffen die worden gebruikt om spieren te versterken of het uithoudingsvermogen te verbeteren. Koop de sportsupplementen van deze merken Powerbar , 226ERS , Nutrisport, Ana Maria Lajusticia

Verband

Taping is een helende tool en is binnen de sport veelvuldig populair geworden. Verband wordt al geruime tijd toegepast voor het remmen en behandelen van sportblessures. Het wordt niet alleen gebruikt bij sportblessures, maar ook bij andere blessures. 8 C Plus , Ultimate Performance , Compex , Theraband zijn bekende tapemerken.