Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Hydratatie

Hydratatie berg

Vind een breed scala aan Hydratatie-producten voor berg. Ontdek de beste deals bij trekkinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Hydratatie

Merken in Hydratatie

Hydratatie Basics

Een rugzak is een soort drinksysteem dat is georganiseerd als een heuptasje dat bestaat uit opslag, meestal samengesteld uit rubber of elastisch plastic. De rugzak heeft een opening met dop voor het laden van vloeistof en een pijp waarmee de gebruiker handsfree kan drinken. De beste rugzakken zijn verkrijgbaar bij de merken zoals Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld .

Flessen

De waterflessen zijn de vaten die worden gebruikt om water, vloeistoffen of andere versnaperingen mee te nemen om te drinken. Door het gebruik van waterflessen kan iemand een drankje meenemen en van de ene plaats naar de andere brengen. Een waterfles is meestal gemaakt van plastic. U kunt gemakkelijk flessen kopen van merken als Salomon, Salewa , La Sportiva , Dynafit , Ternua .

Waterzakken

De waterzakken worden gebruikt om water op te slaan. Water wordt opgeslagen in een hydratatiehoes in de waterzakken. U kunt de vloeistof bereiken via een pijp die vanuit het reservoir loopt door gaatjes aan de buitenkant te bereiken zodat de buis over de schouder vast komt te zitten. Salewa, Osprey , Regatta , Columbus , Raidlight zijn de beste plaatsen om de reservoirs te kopen.

Zachte flessen

De zachte flessen zijn opvouwbaar en een lichtgewicht fles die wordt gebruikt om water in op te slaan als je naar buiten gaat. Zachte flessen zijn comfortabel te vullen en ook gemakkelijker te drinken dankzij het gladde siliconen bijtventiel. Salewa, Osprey, Dynafit, Regatta, Trespass zijn de plaatsen waar u deze kolven gemakkelijk kunt kopen.

Thermo

Thermo flessen zijn roestvrijstalen flessen die vacuüm moeten worden verzegeld en daarom warmte of koude temperaturen kunnen behouden, ongeacht de temperatuur van de omgeving. De merken die de thermoflessen aanbieden zijn Salewa, Ternua, Regatta, Ferrino, Trespass.

Meer over hydratatie

Meer over hydratatie omvat hydratatieaccessoires, heuptas en waterbehandeling. U kunt deze hydratatieaccessoires, heuptas en waterbehandeling gemakkelijk kopen bij Salewa, Osprey, Salomon, Trangoworld en Dynafit.