Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

VAUDE

VAUDE
Over VAUDE
Vaude is een populair merk voor bergsportuitrusting. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Tettnang, Duitsland. Albrecht von Dewitz heeft het merk in 1974 opgericht. Vaude is een voorloper in het maken van milieuvriendelijke producten. Het assortiment van het merk heeft een waarde geplaatst in het leven van hooglanders en buitenliefhebbers. Vaude jassen voor heren, kleding voor vrouwen, schoenen, tenten en tassen zijn de meest populaire producten onder alle aanbiedingen. Vaude rugzakken zijn een uitstekende aanvulling op uw wandeluitrusting. Deze zakken en rugzakken staan bekend om hun prestaties en duurzaamheid. Het merk nodigt alle avonturiers uit om hoogwaardige, duurzame en creatieve uitrusting, kleding en accessoires aan te schaffen om het avontuur onvergetelijk te maken.
Vaude´s producten combineren geschiktheid en stijl, aantrekkelijk voor buitenliefhebbers die zowel prestaties als bewustzijn waarderen. Met een combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en een onwankelbaar toewijding aan het milieu is Vaude een koplamp van wakkere buitenverkenning geworden, die mensen uitnodigt om verbinding te maken met de natuur terwijl ze de kleinste voetafdruk achterlaten.

Vaude collectie aan outdoor kleding en wandelaccessoires

Vaude rugzakken zijn gemaakt met hoogwaardige stoffen en vakmanschap, zodat ze de zwaarste omstandigheden van buitenactiviteiten aankunnen en betrouwbaar blijven door de tijd heen. Vaude jassen zijn gecreëerd uit milieuvriendelijke stoffen, met verantwoorde productiemethoden die hun milieu-impact verminderen. Deze jassen bieden gemak, bescherming en stijl. Vaude wandelschoenen hebben prioriteit gemaakt voor comfort met kenmerken zoals gevoerde kragen, verzacht middenzolen en zachte binnenzolen. Deze eigenschappen verminderen de druk op de voeten tijdens lange wandelingen en bieden een comfortabele pasvorm. Vaude outdoor kleding bevat vaak waterdichte en winddichte stoffen, evenals gesloten naden en flexibele functies. Deze beveiliging beschermt dragers tegen extreme elementen, wat comfort en bescherming verbetert in onstabiele omstandigheden. Vaude outdoor kleding voor heren biedt veelzijdigheid voor een grote verscheidenheid aan buitenactiviteiten en avonturen zoals skiën, wandelen en fietsen. Vaude legt een sterk accent op correcte arbeidsmethoden en kwaliteit van materialen. Vaude outdoor kleding voor dames heeft innovatieve technologieën zoals stoffen die vocht afvoeren, aanpasbare isolatiesystemen en modulaire layering-mogelijkheden, waardoor de algehele functionaliteit en aanpasbaarheid worden verbeterd. Vaude laarzen hebben vaak praktische functies zoals vetersystemen voor een strakke pasvorm, enkelsteun en draagbare binnenzolen voor persoonlijke comfort en pasvormaanpassingen. Geworteld in betrouwbare productie, functionaliteit en creatie, Vaude laarzen zijn ontworpen om optimale ondersteuning, veiligheid en comfort te bieden tijdens buitenavonturen.