up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Wandeluitrusting berg

Wandeluitrusting berg

Vind een breed scala aan Wandeluitrusting-producten voor berg. Ontdek de beste deals bij trekkinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Wandeluitrusting

Merken in Wandeluitrusting

Wat te dragen tijdens het wandelen?

Stijgijzers

IJsklimmers gebruiken stijgijzers voor efficiëntie en veiligheid. Ze zijn aan het schoeisel bevestigd en zorgen voor mobiliteit op sneeuw tijdens ijsklimmen. Stijgijzers worden ook gebruikt in omstandigheden zoals het oversteken van gletsjers, het beklimmen van sneeuwhellingen, wandelen door met ijs bedekte rotsen en sneeuwvelden. Petzl , Salewa , Black Diamond , Trespass en Grivel vervaardigen de meest duurzame en sterke stijgijzers.

Gaiter

Wandelvangers zijn doorgaans licht van gewicht en ademend en bieden bescherming tegen gruis, stof, rotsen en sneeuw. Sommige beenkappen zijn ontworpen om waterdicht te zijn, zodat u ze in regenachtige en natte omstandigheden kunt gebruiken. Salomon, Salewa, Trangoworld , Black Diamond en Vaude bieden een hoes die ideaal is voor korte dagtochten of ijsklimmen.

Piolets

Van alle gereedschappen die een ijsklimmer bij zich heeft, zijn pioletten de meest iconische klimuitrusting. De meeste ijsbijlen worden gebruikt om acties uit te voeren in met sneeuw bedekte gebieden waar glijdende valpartijen mogelijk zijn. In vergelijking met de klassieke bijlen zijn ijsklimpioletten over het algemeen korter met een gebogen as. Je kunt pioletten van hoge kwaliteit kopen bij Salewa, Petzl, Black Diamond, Brivel en Singing Rock .

Sneeuwschoenen

Snowshoe helpt je om zonder te worstelen over met ijs bedekte terreinen te reizen. Sneeuwschoenen zijn speciaal ontworpen om een betere grip te bieden door te drijven en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Er zijn verschillende soorten sneeuwschoenen afhankelijk van het terrein, zoals sneeuwschoenen op glooiend terrein, sneeuwschoenen in bergachtig terrein, vlak terrein en lopende sneeuwschoenen. Haal de beste sneeuwschoenen van Ferrino , Tsl Outdoor en Inook .

Oriëntatie

Kaartoriëntatie wordt gedefinieerd als de relatie tussen de richtingen die u op de kaart ziet en de feitelijke corresponderende kompasrichtingen. De directionaliteit van een kaart wordt beschouwd als de oriëntatie. Zodra de declinatie correct is ingesteld, wordt de kaartoriëntatie eenvoudiger en gemakkelijker te begrijpen. U moet een basiskennis hebben van kaartlezen voordat u gaat wandelen of wandelen.

Lawine veiligheid

Avalanche Safety uitrusting is een geavanceerd stuk klimuitrusting die ijsklimmers moeten gebruiken om in contact te blijven met hun metgezellen. Tegenwoordig zijn er digitale lawinebakens beschikbaar die gemakkelijker en sneller te gebruiken zijn. Salewa, Black Diamond, Ferrino, Trespass en Climbing Technology bieden de beste uitrusting voor lawineveiligheid.

Meer over wandelen

Huisdieren

Om meer plezier en plezier toe te voegen aan uw wandeltocht in de buitenlucht, kunt u huisdieren meenemen. Als u met uw huisdieren wandelt en trekt, moet u echter rekening houden met enkele belangrijke dingen, zoals het dragen van hun voedsel en water, hondenrugzak, EHBO doos, slaaptent voor het huisdier, slofjes om hun voeten te beschermen op ruwe en harde terreinen en kleding.

Cartografie

Om reistijden, locaties en routes te schatten, water te vinden en een goede camping te hebben, gebruiken wandelaars cartografische kaarten. Deze kaarten zijn speciaal ontworpen om de driedimensionale vorm van de aarde weer te geven valleien, bergen, vlakten, enz.. Trekkers en wandelaars moeten de cartografische kaarten gebruiken, aangezien deze gedetailleerde informatie bieden over de geografische kenmerken van de regio waar u naartoe gaat.

Palen

Wandelstokken zijn onmisbare wandeluitrusting die uw stabiliteit vergroten en de kracht op uw knieën verminderen tijdens het lopen op oneffen oppervlakken, rotsen en bergterreinen. Wandelstokken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en zijn verstelbaar om de lengte naar wens aan te passen. Om schokken verder op te vangen, zijn wandelstokken ook voorzien van interne veren.

Reserveonderdelen

U moet ook reserveonderdelen bewaren voordat u naar de bestemming gaat. Reserveonderdelen voor wandelen zijn een gereedschapsset voor het opzetten van de tent, kampeerspullen, schuilplaatsen, multitoolset, mes, schaar, kampverlichting, touwen en meer. Salewa, Regatta, Suunto, Trespass, Petzl zijn de meest bekende fabrikanten die veel wandelen accessoires en voorschakelapparatuur.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden