Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektronica

Elektronica berg

Vind een breed scala aan Elektronica-producten voor berg. Ontdek de beste deals bij trekkinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektronica

Merken in Elektronica

Wat voor soort elektronische apparaten zijn handig om te kamperen?

Elektronische apparaten voor kamperen

Dit zijn de elektronische apparaten die handig zijn tijdens het kamperen:

Actiecamera´s

Een action camera is een digitale camera die is ontworpen om actie op te nemen terwijl je erin ondergedompeld bent. Actiecamera´s zijn daarom doorgaans compact en robuust, en waterbestendig aan de oppervlakte. Bekende merken die actiecamera´s aanbieden zijn Petzl , Salewa , Suunto .

Handheld gps

Handheld GPS systemen maken gebruik van een technologie die satelliettriangulatie wordt genoemd om de huidige locatie van de gebruikers op een digitale kaart te ontdekken en te onthullen. Handheld GPS wordt gebruikt tijdens het kamperen of wandelen. Je kunt het kopen van merken als Garmin en TwoNav

Horloges en slimme bandjes

Slimme banden zijn draagbare processors in de vorm van horloges. Geavanceerde smartwatches bieden een beperkte touchscreen interface voor dagelijks gebruik. Terwijl een gekoppelde smartphone app de biomonitoring levert. Garmin, Suunto en Polar staan bekend om hun horloges en slimme bandjes

Weerstations

Een weerstation is een faciliteit met apparaten en accessoires om klimatologische situaties in te schatten om kennis van weersomstandigheden te geven. Weerstations zijn erg belangrijk tijdens het kamperen. De beste weerstations zijn beschikbaar op de merken zoals Oregon Scientific , Tfa Dostmann en Technoline .

Meer over elektronica

De andere dingen die campingelektronica omvat, zijn accessoires, batterijen en opladers, hoezen, koptelefoons, sensoren, lawinebakens en zendontvangers, zaklampen, communicatie. De plaatsen waar u gemakkelijk meer elektronica kunt kopen, zijn Garmin, Suunto en Polar.