Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Icebreaker

Icebreaker
Over Icebreaker
Icebreaker is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige buitenkleding van merinowol. Opgericht in 1994 door Jeremy Moon heeft het bedrijf de industrie revolutionair veranderd met zijn duurzame en technologisch geavanceerde kleding. Met een toewijding aan milieubewustzijn en innovatie is Icebreaker uitgegroeid tot een toonaangevende naam in buitenkleding voor mannen en vrouwen. Icebreaker werd geboren in Wellington, Nieuw-Zeeland, waar Jeremy Moon per ongeluk een merinowolfabriek tegenkwam. Gefascineerd door de ongelooflijke kwaliteiten van deze natuurlijke vezel, herkende Moon het potentieel ervan om superieure prestatiekleding te creëren. Geïnspireerd door de geest van avontuur en de behoefte aan comfortabele, geur-bestendige en veelzijdige kleding, richtte hij Icebreaker op.
In de eerste jaren stuitte Icebreaker op tal van uitdagingen, aangezien merinowol relatief onbekend was op de markt voor outdoor kleding. Maar Moons visie en toewijding betaalden zich uit, en het merk begon steeds meer erkenning te krijgen voor zijn unieke benadering van kleding. De Icebreaker merkbelofte aan duurzaamheid sprak ook aan bij consumenten die steeds meer op zoek waren naar milieuvriendelijke opties. Icebreaker heeft zichzelf als een pioniersmerk in de outdoor kledingindustrie gevestigd, met een focus op duurzame praktijken en hoogwaardige kleding gemaakt van merinowol.

Icebreaker is een Pionier van Merino Wool Outdoor Apparel

Er is een breed scala aan Icebreaker kleding geschikt voor verschillende buitenactiviteiten, van wandelen en skiën tot alledaags gebruik. Het signatuurmateriaal van het merk, merinowol, biedt uitzonderlijke prestaties en comfort. Merinowol staat bekend om zijn natuurlijke isolatie, vochtafvoerende eigenschappen, ademend vermogen en geurwerendheid, waardoor het ideaal is voor buitenavonturen in elke weersomstandigheden. De Icebreaker collectie voor heren omvat een gevarieerd aanbod aan kleding, van basislagen en middenlagen tot buitenkleding en accessoires. Icebreaker kleding voor mannen is ontworpen om ultiem comfort te bieden, de lichaamstemperatuur te reguleren en de veeleisende omstandigheden van buitenactiviteiten te weerstaan. Icebreaker´s collectie voor vrouwen is ontworpen met een focus op pasvorm, stijl en functionaliteit. Van basislagen en sportbeha's tot jurken en truien biedt het merk een breed scala aan opties om verschillende voorkeuren en activiteiten te voorzien. Icebreaker kleding voor vrouwen begrijpt het belang van veelzijdigheid, en hun kleding is afgestemd op de behoeften van actieve vrouwen, of ze nu wandelen, rennen of gewoon genieten van de grote buitenruimte. Icebreaker t-shirts combineren stijl en prestaties. Gemaakt van lichtgewicht merinowol, bieden deze t-shirts ademend vermogen, een vochtafvoerende eigenschap en geurwerendheid. Icebreaker basislagen zijn de basis van het kledingsysteem van het merk. Icebreaker´s basislagen zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, waardoor gebruikers hun warmteniveau en isolatie kunnen aanpassen aan hun behoeften. Icebreaker handschoenen zijn ontworpen om de handen te beschermen tegen de elementen, terwijl ze de gebruiker tegelijkertijd ademend vermogen en comfort bieden. Gemaakt van merinowol, bieden deze handschoenen uitstekende isolatie en een vochtafvoerend vermogen. Icebreaker handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder lichtgewicht liner handschoenen voor extra warmte of touchscreen compatibele handschoenen voor gemakkelijk smartphonegebruik.