up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Klimuitrusting berg

Klimuitrusting berg

Vind een breed scala aan Klimuitrusting-producten voor berg. Ontdek de beste deals bij trekkinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Klimuitrusting

Merken in Klimuitrusting

Alles wat u moet weten over klimmen

Of het nu gaat om sportklimmen, boulderen, rotsklimmen of bergbeklimmen, u kunt alleen van de ervaring genieten met de juiste klimuitrusting. Klimmen is een diverse sport en geen absolute standaard kan alle disciplines bestrijken.

U kunt ongelukken voorkomen die meestal gebeuren door een verkeerde versnellingskeuze. Onthoud dat klimuitrusting zo goed is als u ze gebruikt. Een goed opgeleide klimmer leert van zijn ervaringen en maakt kennis met elk apparaat.

Boulderen

Keien vereisen relatief minder klimuitrusting, zoals geschikte klimschoenen, pofzakken, kleding en crashpads.

Sportklimmen

Om hun sport veilig te kunnen beoefenen, hebben sportklimmers wat meer uitrusting nodig dan alleen klimschoenen en kleding. Een klimmer moet ook de zekeringsapparaten, karabijnhaken, harnassen, magnesium, trekdragers en touwen hebben.

Bergbeklimmen

Als het op bergbeklimmen aankomt, heb je klimuitrusting van goede kwaliteit nodig met extra accessoires zoals een stijgijzers, bivakuitrusting, ijsgereedschap, helm en een rugzak. U kunt hoogwaardige klimuitrusting kopen van wereldberoemde merken zoals Petzl, Salewa, Mammut, Grivel en Ocun.

Klimmen is een uitdagende sport die vaardigheden, kracht en oefening vereist. Met de juiste keuze aan klimuitrusting; u kunt uw prestaties verbeteren en maximaal van de sport genieten!

Wat heeft een klimmer nodig?

Om een veilige en plezierige klimervaring te hebben, heeft een klimmer de volgende versnellingen nodig;

Zekeringsinrichtingen werken als een wrijvingsrem die een touw bestuurt tijdens het zekeren. Het is een van de essentiële klimtoestellen die de zekeringsveiligheid voor de klimmer verbeteren.

Karabijnhaken zijn een belangrijk stuk klimuitrusting dat meerdere taken biedt, zoals het bevestigen van een klimmer aan het touw of het zekeringsanker, het bevestigen van een klimtouw aan een harnas of klimmoer, enz.

Harnassen bieden veiligheid aan de klimmer en het is een van de meest essentiële klimuitrusting die je zou moeten hebben. Een harnas bevestigt de klimmer aan een ankerpunt of touw.

Het succes van een klimmer kan mislukken met alleen vocht op de handen. Daarom gebruiken klimmers krijt om hun handen droog en zweetvrij te houden. De meeste klimkrijtjes zijn gemaakt van magnesiumcarbonaat dat de grip en wrijving verbetert.

Quickdraws zorgen voor een verbinding tussen de bout en het klimtouw.

Sportklimmers gebruiken meestal enkeltouwen. Ze zijn gemakkelijk vast te klikken en te hanteren. Voor rechte routes en veilig klimmen op muren is dit type touw de beste keuze. Petzl , Salewa , La Sportiva , Black Diamond , Mammut , Montane , Grivel , Ocun , Beal en Singing Rock zijn de bekende merken die een compleet assortiment aan klimuitrusting aanbieden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden