up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Beschermingen berg

Beschermingen berg

Vind een breed scala aan Beschermingen-producten voor berg. Ontdek de beste deals bij trekkinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Beschermingen

Merken in Beschermingen

De must have lijst met beschermingen voor buitenshuis

Valblokken

Het belangrijkste doel van de crashpads is om een schuimlaag aan te brengen in de klimmer en de grond, om de schok van een boulderval te verminderen. De standaard crashpads hebben verschillende eigenschappen waaronder het soort vouwsysteem, zaken, schuimmodellen, maat en unieke eigenschappen. De samenstelling van elk pad is opgezet met specifieke voordelen ter herinnering, waardoor elk pad als uniek wordt gepresenteerd. U kunt crashpads kopen van Petzl , La Sportiva , Ferrino , Beal , Grivel .

Helmen

Een helm is een soort beschermende uitrusting die wordt gebruikt om het hoofd te beschermen. Meer in het bijzonder ondersteunt een helm de schedel bij het in stand houden van het menselijk brein. Formele of typische helmen zonder beschermende functie worden soms gebruikt. Soldaten gebruiken gevechtshelmen , vaak gemaakt van Kevlar of andere lichtgewicht gepolymeriseerde filamenten. Voor het kopen van de beste helm kunt u terecht bij deze merken Salewa , Petzl, Black Diamond , Millet , Mammut .

Ski bril

Een skibril is een essentieel onderdeel van een beschermende set. Ze beschermen je ogen tegen de factoren, zoals sneeuw, wind en schadelijke UV stralen, terwijl ze je zicht verbeteren zodat je de berg zo goed mogelijk leert zien. Gele, gouden, amberkleurige, groene of roze lenzen van skibrillen zijn het beste. Skibrillen zijn beschikbaar op Salomon , Julbo , Trespass , Grivel , Oakley .

Zonnebril

Zonnebrillen zijn een soort beschermende bril die oorspronkelijk bedoeld was om intens zonlicht en hoogenergetisch duidelijk licht te blokkeren tegen beschadiging of ongemak voor de ogen. Het belangrijkste voordeel van het dragen van een zonnebril is dat ze je ogen beschermen tegen ultraviolet UV licht. UV licht kan een nadelige invloed hebben op het ooglid, het hoornvlies, de lens en het netvlies. U kunt gemakkelijk zonnebrillen kopen bij Julbo, Trespass, Grivel Oakley, Cebe .

Accessoires en reserveonderdelen

De accessoires en reserveonderdelen voor bescherming buitenshuis zijn erg belangrijk. Deze accessoires en reserveonderdelen zijn verkrijgbaar op merken als Petzl, La Sportiva, Mammut, Trespass, Grivel.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden