Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Altus

Altus
Over Altus
"Altus is een vertrouwd merk dat al sinds de oprichting in 1987 buitenliefhebbers bedient. Opgericht met een passie voor avontuur, is Altus uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de wereld van outdoor uitrusting. Hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare apparatuur en kleding heeft hen geliefd gemaakt bij wandelaars, kampeerders, klimmers en avonturiers van allerlei soorten.
Altus is een merk dat zijn plaats in de harten van buitenliefhebbers heeft verdiend door een breed scala aan hoogwaardige producten te bieden, waaronder kleding, rugzakken, slaapzakken, tenten, klimuitrusting, wandeluitrusting en kampeerkookgerei. Met een geschiedenis geworteld in avontuur en een toewijding om mensen te helpen veilig en comfortabel van de buitenlucht te genieten, blijft Altus de eerste keuze voor mensen die betrouwbare uitrusting zoeken voor hun buitenactiviteiten. Of je nu bergen beklimt of bossen verkent, Altus is je betrouwbare metgezel op elk avontuur.

Je avonturenpartner

Altus herenkleding is ontworpen om de ontberingen van de grote buitenlucht te doorstaan. Altus begrijpt de behoeften van avonturiers en biedt een selectie van dameskleding die zowel functioneel als stijlvol is. Altus dameskleding biedt de juiste pasvorm en functies om vrouwen comfortabel te houden tijdens hun buitenavonturen. Een goede nachtrust is essentieel in de buitenlucht, en Altus slaapzakken zijn ontworpen om precies dat te bieden. Met een scala aan temperatuurclassificaties en isolatietypen houden Altus slaapzakken je warm en comfortabel, zodat je uitgerust wakker wordt voor je volgende avontuur.
Altus rugzakken zijn ontworpen voor degenen die hun wereld op hun schouders dragen. Altus rugzakken bieden slimme organisatie, duurzaamheid en comfort voor het dragen van je benodigdheden op je reizen. Voor serieuze bergbeklimmers en alpinisten biedt het merk gespecialiseerde Altus bergbeklimmersrugzakken. Deze rugzakken zijn gebouwd om extreme omstandigheden en zware lasten aan te kunnen, terwijl ze functies bieden zoals ijsbijlbevestigingen, versterkte naden en voldoende opbergruimte voor uitrusting. Altus tenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en een gezellig onderkomen te bieden in het wild. Altus biedt opties die gemakkelijk op te zetten zijn en lang meegaan, zodat je ten volle van je kampeerervaring kunt genieten.
Klimmers vertrouwen op Altus voor hun klimuitrusting. Altus klimuitrusting voldoet aan strenge veiligheidsnormen en biedt betrouwbaarheid en prestaties waar klimmers op kunnen rekenen. Altus wandeluitrusting omvat wandelstokken, hydratatiesystemen en andere accessoires die zijn ontworpen om je wandelervaring te verbeteren. Altus weet dat goed eten een essentieel onderdeel is van kamperen. De Altus kampeerkookgerei omvat lichtgewicht, duurzame potten, pannen en fornuizen om je te helpen heerlijke maaltijden te bereiden in de wildernis."