up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Tenten berg

Tenten berg

Vind een breed scala aan Tenten-producten voor berg. Ontdek de beste deals bij trekkinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Tenten

Merken in Tenten

Tips voor uw kampeertent

Accessoires en onderdelen

Hier zijn enkele accessoires en onderdelen van een kampeertent als volgt:

Veranda
Een goede optie voor familietenten en autocamping is om een grote veranda te hebben. Zelfs backpacktenten kunnen ook een kleine veranda hebben.

Regentent
Een regenvlieg is een laken van dichte stof dat over de punt van de binnentent wordt gelegd, waar een gat tussen zit.

Binnentent
De binnentent bevindt zich normaal gesproken onder een regenvlieg. Ze worden ofwel bijgesneden tot aan de schachten of bijgesneden tot het spul van de regenvlieg. U kunt accessoires en onderdelen van kampeertenten kopen bij Vaude , Marmot , Ferrino , Regatta , Trespass .

Luifels en voorschotten voor een kampeertent

De voortenten en voorschotten voor een kampeertent zijn beide erg handig als je gaat kamperen. Je creëert schaduw, je bent beter beschermd tegen de regen en je wordt minder beïnvloed door de wind. En natuurlijk heb je ook meer beschutte ruimte. Dit maakt kamperen handiger als het weer wat minder is, maar het vergt wel wat werk van uw kant. U kunt voortenten en voorschotten kopen bij Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Ferrino, Columbus .

Voetafdrukken

Voetafdrukken worden ook geïdentificeerd als een grondzeil of een grondzeil, een tentvoetafdruk is een ondoordringbaar laken dat zich tussen de grond van uw tent en de bosbodem bevindt. Ze kunnen ook dienen met een aantal andere dingen, zoals voorkomen dat water in de tent wegloopt, het gebied dempen, de vloer bedekken en uw tent netjes houden. Een voetafdruk is meestal een goed idee als u moet kamperen op oneffen, rotsachtige grond met een vitaal potentieel voor fijne punten en ruwe hoeken. U kunt voetafdrukken kopen van Salewa , Black Diamond, VAUDE, Marmot, Mountain Hardwear .

Tenten

De tenten zijn de schuilplaatsen die bestaan uit lagen stof of ander materiaal die zijn gewikkeld, verbonden met steunpalen of vastgemaakt aan een steunkoord. Terwijl kleinere tenten vrijstaand kunnen zijn of aan de grond kunnen worden bevestigd, worden grote tenten normaal gesproken vastgemaakt met scheerlijnen die zijn vastgemaakt aan staven of haringen. U kunt tenten kopen bij Salewa, The North Face , Black Diamond, VAUDE, Trangoworld .


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden