up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Surfing extremsport

Surfa

Hitta ett brett utbud av Surfa-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Surfing

Märken i Surfing

Vad behöver du för att träna surfing?

Brädor

Brädor för att träna surfing har ett skumdäck som ger extra stabilitet och dämpning, vilket gör dem lättare att balansera på. De är bra för att lära sig paddla, fånga små vågor och bygga upp självförtroende. De erbjuder stabilitet, enkel paddling och är bra för små vågor. Surfbrädor är specialiserade vattenskotrar designade för att åka och manövrera på havsvågor. De finns i olika former, storlekar och material, var och en skräddarsydd för olika surfstilar och färdighetsnivåer. Här är en översikt över de viktigaste aspekterna av surfbrädor :

Brädets längd: Längre brädor ger mer stabilitet, vilket gör dem idealiska för nybörjare, medan kortare brädor är mer manövrerbara och vanligtvis används av erfarna surfare.
Brädans form : Formen på en surfbräda spelar en avgörande roll för hur den presterar på vågorna. Det finns tre huvudtyper av surfbrädaformer:
Kort bräda : Dessa är vanligtvis kortare och har en smal, spetsig nos. De är kända för sin smidighet och används ofta av avancerade surfare under mer utmanande förhållanden.
Longboard: Longboards är längre med en rundad nos och ger stabilitet och användarvänlighet, vilket gör dem idealiska för nybörjare och för att åka på mindre vågor.
Roliga brädor: Roliga brädor är en hybrid mellan korta brädor och longboards, och erbjuder en del av korta brädors manövrerbarhet och stabiliteten hos longboards. De är ett bra val för medelsurfare.

Fenor, handskar och huvor

Fenor, handskar och huvor är viktiga redskap för surfing. Surffenor är designade för att hjälpa dig att röra dig genom vattnet mer effektivt. Surfhandskar är vanligtvis gjorda av neopren och är designade för att hålla händerna varma i kallt vatten. En surfhuva täcker ditt huvud och nacke, vilket ger extra isolering och skydd mot kylan.

Kölar

Kölar är viktiga komponenter för att träna surfing. De ger stabilitet, kontroll och manövrerbarhet i vattnet. De finns i olika former och storlekar, var och en erbjuder unika prestandaegenskaper. För nybörjare ger större och mjukare kölar stabilitet, vilket gör det lättare att fånga och åka på små vågor. Avancerade surfare föredrar ofta mindre, mer flexibla kölar för ökad manövrerbarhet och lyhördhet.

koppel

Koppel är viktiga säkerhetstillbehör för att träna surfing. De är vanligtvis gjorda av hållbara material som uretan och fästs på din fotled eller vad i ena änden och din surfbräda i den andra. Kopplar förhindrar att din bräda glider iväg när du ramlar av, vilket gör att du snabbt kan hämta den och undvika potentiella faror i vattnet.

Surfing pumpar

Pumpar är vanligtvis kompakta och bärbara, vilket gör att surfare snabbt kan blåsa upp sina brädor innan de slår i vattnet. De kommer ofta med tryckmätare för att säkerställa korrekt uppblåsning för optimal prestanda och stabilitet när du surfar på uppblåsbara brädor.

Strumpor och stövlar

Strumpor och stövlar är viktiga surfaccessoarer, särskilt i kallare vatten eller när du navigerar på steniga eller vassa havsbotten. Surfstrumpor ger extra isolering och förhindrar skav eller blåsor på fötterna. Surfstövlar , vanligtvis gjorda av neopren, erbjuder termiskt skydd, dragkraft och skydd mot vassa föremål. De finns i olika tjocklekar för att passa olika vattentemperaturer.

Kostymer och utslagsskydd

Kostymer och rash guards är viktiga surfkläder. Kostymer är gjorda av neopren och ger värmeisolering, vilket håller surfare varma i kallt vatten. De finns i olika tjocklekar för varierande temperaturer. Utslagsskydd, gjorda av snabbtorkande tyg, skyddar mot solbränna och hudirritation. De är idealiska för varmvattensurfing.

Handdukar

Handdukarna är större och mer absorberande än vanliga badlakan, vilket gör dem perfekta att torka av efter en surfsession. De är också tillräckligt stora för att ligga på stranden medan du kopplar av eller vaxar din surfbräda. Det är viktigt att ha rätt handdukar för att hålla dig bekväm, underhålla din utrustning och förbättra din övergripande surfupplevelse.

Mer om surf:
Mer om surfing inkluderar tillbehör och delar, överdrag, västar, vaxer och ponchos. Överdragen är stretchiga och tillverkade av ett tunt material som andas.
Västar är flytanordningar som hjälper till att ge flytkraft och stöd i vattnet. Surfvax appliceras på däcket överst på din surfbräda för att ge grepp och förhindra halka. Vilken typ av vax du behöver kan variera beroende på vattentemperatur och surfbrädes material. Surfing innebär ofta långa timmar i solen, så se till att ha solskyddsmedel, solglasögon med UV skydd och en bredbrättad hatt för att skydda din hud och ögon från solen. Ponchos för surfing är en typ av plagg designade för att ge värme och komfort för surfare efter att de har avslutat sitt pass i vattnet. Du kan köpa alla dessa från dessa märken: Globe , Jobe , O´neill wetsuits och Rip Curl .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga