up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Surfing ekstrem sport

Surf

Find et bredt udvalg af Surf-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Surfing

Mærker for Surfing

Hvad skal du bruge for at dyrke surfing?

Tavler

Boards til at øve surfing har et skumdæk, der giver ekstra stabilitet og dæmpning, hvilket gør dem nemmere at balancere på. De er gode til at lære at padle, fange små bølger og opbygge selvtillid. De tilbyder stabilitet, nem padling og er gode til små bølger. Surfbrætter er specialiserede vandfartøjer designet til at ride og manøvrere på havets bølger. De kommer i forskellige former, størrelser og materialer, der hver især er skræddersyet til forskellige stilarter af surfing og færdighedsniveauer. Her er en oversigt over de vigtigste aspekter af surfbrætter :

Boardlængde: Længere boards giver mere stabilitet, hvilket gør dem ideelle til begyndere, mens kortere boards er mere manøvredygtige og typisk bruges af erfarne surfere.
Brætform : Formen på et surfbræt spiller en afgørende rolle for, hvordan det klarer sig på bølgerne. Der er tre hovedtyper af surfbrætformer:
Kort bord : Disse er typisk kortere og har en smal, spids næse. De er kendt for deres smidighed og bliver ofte brugt af avancerede surfere under mere udfordrende forhold.
Longboard: Longboards er længere med en afrundet næse og giver stabilitet og brugervenlighed, hvilket gør dem ideelle til begyndere og til at ride på mindre bølger.
Fun board: Fun boards er en hybrid mellem short boards og longboards, der tilbyder noget af manøvredygtigheden af short boards og stabiliteten af longboards. De er et godt valg for middelsurfere.

Finner, handsker og hætter

Finner, handsker og hætter er vigtige redskaber til surfing. Surfingfinner er designet til at hjælpe dig med at bevæge dig gennem vandet mere effektivt. Surfinghandsker er typisk lavet af neopren og er designet til at hjælpe med at holde dine hænder varme i koldt vand. En surfehætte dækker dit hoved og nakke og giver ekstra isolering og beskyttelse mod kulde.

Køl

Køl er essentielle komponenter til at øve surfing. De giver stabilitet, kontrol og manøvredygtighed i vandet. De kommer i forskellige former og størrelser, der hver især tilbyder unikke præstationsegenskaber. For begyndere giver større og blødere køl stabilitet, hvilket gør det nemmere at fange og ride på små bølger. Avancerede surfere foretrækker ofte mindre, mere fleksible køl for forbedret manøvredygtighed og reaktionsevne.

Snore

Snore er vigtigt sikkerhedstilbehør til at dyrke surfing. De er typisk lavet af holdbare materialer som urethan og fastgøres til din ankel eller læg i den ene ende og dit surfbræt i den anden. Snore forhindrer dit board i at drive væk, når du falder af, så du kan hente det hurtigt og undgå potentielle farer i vandet.

Surfing pumper

Pumper er typisk kompakte og bærbare, hvilket gør det muligt for surfere hurtigt at puste deres boards op, før de rammer vandet. De kommer ofte med trykmålere for at sikre korrekt oppustning for optimal ydeevne og stabilitet, mens du surfer på oppustelige boards.

Strømper og støvler

Sokker og støvler er essentielt surftilbehør, især i koldere vand eller når du navigerer på stenede eller skarpe havbunde. Surfstrømper giver ekstra isolering og forhindrer gnav eller vabler på dine fødder. Surfstøvler , typisk lavet af neopren, tilbyder termisk beskyttelse, trækkraft og beskyttelse mod skarpe genstande. De kommer i forskellige tykkelser, så de passer til forskellige vandtemperaturer.

Dragter og udslætsbeskyttere

Dragter og udslætsbeskyttere er afgørende surfbeklædning. Dragter er lavet af neopren og giver termisk isolering, og holder surfere varme i koldt vand. De kommer i forskellige tykkelser til varierende temperaturer. Udslætsbeskyttere, lavet af hurtigttørrende stof, beskytter mod solskoldning og hudirritation. De er ideelle til varmtvandssurfing.

Håndklæder

Håndklæderne er større og mere absorberende end almindelige badehåndklæder, hvilket gør dem gode til at tørre af efter en surfsession. De er også store nok til at ligge på stranden, mens du slapper af eller vokser dit surfbræt. Det er vigtigt at have de rigtige håndklæder til at holde dig godt tilpas, vedligeholde dit udstyr og forbedre din generelle surfoplevelse.

Mere om surf:
Mere om surfing inkluderer tilbehør og dele, betræk, veste, voks og ponchoer. Betrækkene er strækbare og lavet af et tyndt, åndbart materiale.
Veste er flydeanordninger, der hjælper med at give opdrift og støtte i vandet. Surfvoks påføres dækket toppen af dit surfbræt for at give trækkraft og forhindre glidning. Den type voks, du skal bruge, kan variere afhængigt af vandtemperatur og surfbrætmateriale. Surfing involverer ofte lange timer i solen, så sørg for at have solcreme, solbriller med UV beskyttelse og en bredskygget hat til at beskytte din hud og øjne mod solen. Ponchoer til surfing er en type beklædningsgenstand designet til at give varme og komfort til surfere, efter at de har afsluttet deres session i vandet. Du kan købe alle disse fra disse mærker: Globe , Jobe , O´neill wetsuits og Rip Curl .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk