up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Återhämtning och Vård extremsport

Återhämtning och Vård extremsport

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och Vård-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och Vård

Märken i Återhämtning och Vård

Vilka är de bästa enheterna för återhämtning efter att ha utövat sport?

Artikulära skydd:

Artikulära skydd är specialverktyg utformade för att hjälpa till med återhämtning och rehabilitering av leder och muskler efter att ha utövat sport eller någon fysisk aktivitet som kan orsaka belastning eller skada. Artikulära skydd kan också användas för att ge värme till leden, vilket kan hjälpa till i läkningsprocessen och förbättra rörligheten.

Elektrostimulatorer:

Elektrostimulatorer , även kända som elektriska muskelstimuleringsanordningar EMS, är enheter som använder elektriska impulser för att dra ihop musklerna. Elektrostimulatorer har använts i sjukgymnastik och rehabilitering i decennier, och är nu också populära bland idrottare och fitnessentusiaster som ett verktyg för återhämtning efter att ha utövat sport.

Första hjälpen:

Första hjälpen vid återhämtning efter att ha utövat idrott avser de omedelbara åtgärder och behandlingar som vidtas för att lindra eventuella skador eller smärta till följd av fysisk aktivitet. Första hjälpen syftar till att minska smärta, svullnad och inflammation samtidigt som det främjar läkning och förhindrar ytterligare skador. Det är viktigt att notera att mer allvarliga skador.

Rull och massagebollar:

Rullar och massagebollar är vanliga verktyg för återhämtning efter att ha utövat sport. De används för att rikta in sig på specifika muskler och hjälpa till att minska muskelömhet och stramhet efter ett träningspass eller ett sportevenemang. Rullar och massagebollar är effektiva verktyg för återhämtning efter att ha utövat sport.

Smarta vågar:

Smarta skalor i återhämtning efter att ha utövat sport hänvisar vanligtvis till en uppsättning metoder eller verktyg som idrottare använder för att hjälpa sina kroppar att återhämta sig efter intensiv fysisk aktivitet. Återhämtning är avgörande för idrottare eftersom det hjälper till att förebygga skador och förbättra den övergripande prestationen. Du kan köpa vågar från Surflogic , Rvca , Kruskis , Fish Tank och United By Blue .

Sportkrämer:

Sportkrämer är topiska smärtstillande krämer som är designade för att ge smärtlindring och hjälpa till att återhämta ömma muskler och leder efter fysisk aktivitet. Sportkrämer innehåller vanligtvis ingredienser som mentol, kamfer och metylsalicylat, som ger en kylande eller värmande känsla och verkar för att lindra smärta och inflammation.

Mer om återhämtning:
Personlig omvårdnad vid återhämtning efter att ha utövat sport hänvisar till de steg och strategier som individer tar för att hjälpa sina kroppar att återhämta sig efter fysisk ansträngning. Tejpning är en teknik som används inom idrottsmedicin för att stödja och skydda skadade eller svaga muskler, ligament, senor och leder under återhämtning efter att ha utövat en sport. Självmassage och pressoterapi kan vara användbart i återhämtningsprocessen efter att ha utövat sport eller ägnat sig åt andra fysiska aktiviteter.
Återhämtning efter att ha utövat sport är en avgörande aspekt av en idrottares träningsrutin och övergripande prestation. Det spelar en viktig roll för att upprätthålla och förbättra fysiskt och psykiskt välbefinnande. Här är några viktiga skäl till varför återhämtning är viktigt inom sport:

Muskelreparation och tillväxt : Under träning, särskilt ansträngande träningspass, genomgår musklerna mikroskopiska skador och nedbrytning. Återhämtningsprocessen gör att kroppen kan reparera och återuppbygga dessa muskelfibrer, vilket leder till ökad styrka och muskeltillväxt.
Skadeförebyggande : Trötta och överansträngda muskler är mer benägna att skadas. Tillräcklig återhämtningstid minskar risken för överbelastningsskador och hjälper idrottare att undvika förspänningar, stukningar och andra vanliga sportrelaterade skador.
Minskad muskelömhet : Återhämtning hjälper till att lindra muskelömhet och stelhet, vilket gör det lättare för idrottare att konsekvent träna på en hög intensitetsnivå. Tekniker som stretching, massage och skumrullning kan hjälpa till att minska ömhet.
Förbättrad prestation : Korrekt återhämtning gör att idrottare kan återgå till träning och tävling på optimala nivåer av styrka och energi. Detta leder till bättre prestanda, mer betydande vinster och en minskad risk för utbrändhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga