up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Näring extremsport

Näring extremsport

Hitta ett brett utbud av Näring-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Näring

Märken i Näring

Fördelar med att ta kosttillskott

Barer:

Barer refererar vanligtvis till näringsbars eller energibars. Dessa är barer som vanligtvis innehåller en blandning av kolhydrater, proteiner och fetter, såväl som andra vitaminer, mineraler och näringsämnen. Proteinbars är populära bland idrottare och fitnessentusiaster eftersom de är en bekväm och bärbar proteinkälla, vilket är avgörande för muskelreparation och tillväxt.

Kosttillskott:

Kosttillskott är produkter utformade för att komplettera eller lägga till kosten och ge ytterligare näringsämnen eller andra nyttiga ämnen. Dessa kosttillskott kan innehålla vitaminer, mineraler, örter, aminosyror, enzymer och andra kostkomponenter. Syftet med kosttillskott är att komplettera, inte ersätta, näringsämnen som du kanske inte får i dig tillräckligt av från din vanliga kost.

Drycker:

Att använda drycker som ett komplement kan vara ett effektivt sätt att möta specifika närings eller dietbehov, men det är viktigt att göra det med en tydlig förståelse för dina mål och rådgöra med en vårdpersonal eller nutritionist vid behov. Läs noggrant etiketterna för att förstå näringsinnehållet och ingredienserna i tilläggsdrycken .

Energigeler:

Energigeler är en typ av sportnäringsprodukt som ofta används av idrottare, särskilt uthållighetsidrottare som distanslöpare och cyklister, för att ge en snabb och bekväm energikälla under träning eller tävling. Energigeler är vanligtvis gjorda av en kombination av enkla och komplexa kolhydrater.

Shakers:

Shakerflaskor används ofta för att blanda och förbereda olika tillskottspulver och drycker, såsom proteinshakes, kosttillskott före träning och återhämtningsdrycker efter träning. Shakers är bekväma för att snabbt blanda pulveriserade kosttillskott med vätska. De har vanligtvis ett skruvlock med en inbyggd blandningsmekanism som hjälper till att lösa upp och blanda pulvret noggrant.

Tillägg:

Kosttillskott är avsedda att ge ytterligare näringsämnen till kroppen för att stödja övergripande hälsa och välbefinnande. Vanliga typer av kosttillskott inkluderar vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror och örtprodukter. De är vanligtvis inte avsedda att ersätta en hälsosam kost, utan snarare att komplettera den. De kan komma i olika former som piller, kapslar, pulver, vätskor och till och med matbarer.

Te och infusioner:

Te och infusioner är drycker gjorda genom att blötlägga löv, blommor, örter eller kryddor i varmt vatten. Te och infusioner avnjuts för sina unika smaker och aromer, såväl som för deras potentiella hälsofördelar, såsom antioxidantegenskaper och lugnande effekter. Du kan köpa te och infusioner från Victory Endurance , Maurten , Nutrinovex , Elite , Avento och 226ERS . Kosttillskott , även känd som kosttillskott, kan ge flera potentiella fördelar när de används för att komplettera en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är dock viktigt att notera att kosttillskott inte bör ersätta hela livsmedel, och deras användning bör baseras på individuella behov och rekommendationer från sjukvårdspersonal. Här är några potentiella fördelar med att ta kosttillskott:

Näringsämnen fyller luckor: Kosttillskott kan hjälpa till att fylla näringsluckor i din kost, särskilt om du har kostrestriktioner, matallergier eller specifika hälsotillstånd som begränsar din förmåga att få vissa näringsämnen från mat.
Förbättrat näringsintag: Vissa människor kan behöva högre nivåer av vissa näringsämnen på grund av faktorer som ålder, graviditet, sjukdom eller intensiv fysisk aktivitet. Kosttillskott kan hjälpa till att säkerställa att dessa individer uppfyller sina näringsbehov.
Bekvämlighet: Kosttillskott kan vara ett bekvämt sätt att få fram specifika näringsämnen när hela livsmedel är otillgängliga eller mindre praktiska.
Förbättrad näringsstatus: För individer med näringsbrist, såsom järn, vitamin D eller B vitaminer, kan kosttillskott hjälpa till att korrigera dessa brister och förbättra den allmänna hälsan.
Stöd för specifika hälsotillstånd: Vissa kosttillskott , såsom omega 3 fettsyror, probiotika eller specifika vitaminer, kan ge hälsofördelar för olika tillstånd, som kardiovaskulär hälsa, matsmältningshälsa och mer.
Förbättrad prestation: Vissa idrottare och fitnessentusiaster använder kosttillskott för att förbättra fysisk prestation, stödja muskelåterhämtning eller möta ökade näringsbehov under träning.
Antioxidantskydd: Antioxidanttillskott , som vitamin C och vitamin E, kan hjälpa till att skydda cellerna från oxidativ skada och minska risken för kroniska sjukdomar.
Led och benhälsa: Kosttillskott som kalcium och D vitamin kan stödja benhälsa och minska risken för benskörhet och frakturer.
Kognitiv hälsa: Vissa kosttillskott , såsom omega 3 fettsyror och B vitaminer, kan hjälpa till att stödja kognitiv funktion och minne.
Hår, hud och naglar: Kosttillskott som biotin, kollagen och zink används ibland för att främja friskt hår, hud och naglar.
Viktkontroll: Vissa kosttillskott , som fiber eller proteinshakes, kan hjälpa till med viktkontroll genom att stödja mättnad och kontrollera aptiten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga