Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor

Väskor extremsport

Hitta ett brett utbud av Väskor-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor

Märken i Väskor

Hur väljer man en väska för extremsporter?

Att välja rätt väska för extremsporter är avgörande för att säkerställa att din utrustning är skyddad och lättillgänglig när du är ute i utmanande miljöer. Vilken typ av väska du behöver beror på den specifika sporten och utrustningen du ska bära. Här är en uppdelning av olika typer av väskor och faktorer att tänka på när du väljer en för extremsport:

Ryggsäckar:

Kapacitet : Välj en ryggsäck med tillräckligt med kapacitet för att bära all din nödvändiga utrustning. Leta efter olika fack och fickor för att hålla ordning på saker och ting.
Komfort : Se till att ryggsäcken har justerbara och vadderade axelband, en vadderad ryggpanel och en bröst /midjerem för stabilitet och komfort under ansträngande aktiviteter.
Hållbarhet : Leta efter material som nylon eller Cordura som tål tuff användning och som är vattentåliga.
Ventilation : Överväg en ryggsäck med ventilationssystem för att minska svett och obehag under högintensiva sporter.
Vätskekompatibilitet : Om din sport involverar intensiv fysisk aktivitet, välj en ryggsäck med vätskefack för blåsan.

Duffelväskor:

Storlek : Välj en kappsäck som kan rymma din utrustning och överväg att skaffa en med flera bäralternativ handtag och axelband.
Hållbarhet : Leta efter duffelväskor gjorda av tuffa material med förstärkta sömmar.
Väderbeständighet : Vissa kappsäckar kommer med väderbeständiga beläggningar eller är gjorda av vattentäta material för extra skydd.

Gymsäckar:

Minimalistisk design: Gymsäckar är lätta och minimalistiska, vilket gör dem lämpliga för att bära några väsentliga saker. Idealisk för snabba resor eller att bära småsaker som skor och byte av kläder.
Komfort : Se till att den har bekväma axelband och är lätt att bära.

Axelväska:

Bekvämlighet: Axelväskor är praktiska för snabb åtkomst till viktiga föremål. Leta efter sådana med flera fack för organisation.
Hållbarhet : Välj en axelväska gjord av robusta material, speciellt om du kommer att vara i tuffa förhållanden.

Vagnar:

Hjul: Vagnar är bekväma för att transportera tunga redskap. Se till att hjulen är robusta och lämpliga för terrängen du kommer att möta.
Storlek : Välj en vagn med lämplig storlek för att passa din utrustning samtidigt som du följer flygbolagets bestämmelser om handbagage om du planerar att resa.

Midjepaket:

Storlek: Midjepaket är små och lämpliga för att bära bara några få nödvändigheter. Perfekt för sporter där du behöver behålla rörelsefriheten. Du kan köpa midjepaket från Vans , Dickies , Powerslide , Jobe , Dc Shoes , Roxy , Quiksilver , och Globe till överkomliga priser.
Stabilitet: Se till att midjepaketet har justerbara remmar för att hålla det säkert medan du är aktiv.

Ytterligare överväganden för alla typer av väskor:
Ventilation : Om du bär svettig eller blöt utrustning, överväg väskor med ventilationsfunktioner för att förhindra lukt och mögel.
Reflekterande element : Välj väskor med reflekterande element för säkerhet vid aktiviteter i svagt ljus.
Tillgänglighet : Tänk på hur lätt du kan komma åt din utrustning när du har väskan på dig eller under aktiviteten.
I slutändan bör valet av väska för extremsporter anpassas till dina specifika behov och kraven för din valda aktivitet. Tänk på de faktorer som nämns ovan för att fatta ett välgrundat beslut och se till att din utrustning förblir säker och tillgänglig under dina äventyr.

Mer om väskor:
Necessären är en bärbar väska som används för att hålla necessärer. En torrsäck är en vattentät väska som används i utomhusaktiviteter som forsränning. Lunchpåsar är praktiska som används för att packa lunch att ta med dig. Handväskor och budväskor används för små väsentligheter. Plånböcker är designade för att hålla sedlar och kreditkort.