up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Powerslide

Powerslide

Allt ( Powerslide )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Powerslide

Powerslide är ett framstående märke, grundat 1994 för att utveckla högkvalitativa produkter för alla typer av åkning. Sedan det grundades har varumärket koncentrerat sig på utveckling, design och produktion av skateprodukter som garanterar funktion, kvalitet och komfort till ett rimligt pris. Powerslide ger åkare möjlighet att prestera sitt bästa, hoppa högre, åka snabbare och bryta mot gränser med ett brett sortiment av skateprodukter. Med särskild uppmärksamhet på varje detalj, insikt i skapandet och testade och stödda produkter har det lett branschen över hela världen. Powerslides produkter sträcker sig från högpresterande racingskates utvecklade för hastighet och precision till bekväma och moderna rekreationsskates lämpliga för avslappnade turer. Varumärkets engagemang för undersökning och utveckling garanterar att dess produkter har kantteknik, unika design och premiummaterial, vilket säkerställer hållbarhet och bekvämlighet.
I hjärtat av Powerslides uppgift är ett engagemang att erbjuda åkare av alla nivåer högklassig utrustning som förbättrar deras prestanda och nöje. Oavsett om du är en erfaren speedskater, en freestyle-älskare eller bara letar efter ett roligt sätt att hålla dig aktiv har Powerslide dig täckt. Powerslide fortsätter att utse personer att utforska världen på hjul, gör varje färd till en spännande och unik upplevelse.

Powerslide-skates, hjälmar och andra tillbehör

Powerslide-skates är gjorda för högsta hastighet, med lätta material, låga skor och exakta delar. Dessa skates är populära hos erfarna racers och hastighetsälskare som försöker bryta rekord.
Powerslide-inline skates tillverkas med premiummaterial och tillverkningsmetoder för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. Dessa skates erbjuder stöd, stabilitet och kontroll som krävs för specifika åkdomäner.
Powerslide-skateboards är vanligtvis gjorda av lager av bokträ eller andra kompositmaterial, men det exakta strukturen och materialet kan variera mellan märken och skateboardmodeller.
Powerslide-hjälmar kommer ofta med justerbara remmar och en dial-fit-design, som gör att du kan anpassa passformen efter din huvudstorlek och -form. Detta ger en skyddad och bekväm passform. Vissa Powerslide-hjälmar kan komma med tillbehör, såsom portabla öronkuddar eller foder för extra skydd.
Powerslide-skyddsshorts är försedda med strategiskt placerad stötdämpning i nödvändiga områden som hälben, höfter och lår. Stötdämpningen är vanligtvis gjord av högdensitets skum eller stötabsorberande tyger för att hjälpa till att dämpa stötar.
Powerslide-väskor är speciellt skapade för att ta dina inline-skates. De har ofta dedikerade delar eller fickor för varje skate för att hålla dem åtskilda och sparade. Powerslide erbjuder resväskor som är skapade för att ha ett helt uppsättning av utrustning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga