Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Rip Curl

Information för Rip Curl
"Rip Curl, en världsomfattande varumärke, har åkt på äventyr och utforskat sedan dess tillblivelse. Med en rik historia av högkvalitativa surfkläder och utrustning har Rip Curl blivit synonymt med surfar livsstilen. Roterad i andan av innovation och en djup koppling till havet fortsätter märket att inspirera surfare och äventyrare runt om i världen. Establerat 1969 av Doug Warbrick och Brian Singer i Torquay, Australien, började Rip Curl som ett passionerat projekt av två surfande vänner som syftade till att skapa funktionella och hållbara surfutrustningar. Deras första produkt, en enkel men revolutionerade flexibel våtdräkt, satte grunden för märkets resa.
Genom årens lopp har Rip Curls dedikation till tekniska framsteg och ett engagemang för surfkulturen lett till en rad produkter som sträcker sig bortom vågorna, och blivit ett emblem för äventyrarens livsstil. Rip Curls resa från en liten australisk kuststad till ett globalt surf livsstilsvarumärke är ett vittnesbörd om dess dedikation till innovation och passion för äventyr. Genom sitt diversifierade sortiment av produkter, från kläder till tillbehör, fortsätter Rip Curl att inspirera individer att omfamna spänningen utomhus och åka på livets vågor.

Åka på äventyr med Rip Curl

Rip Curl kläder fångar essensen av kustliv. Från bekväma t-shirts och hoodies till stiliga shorts och klänningar, återspeglar varje plagg märkets avslappnade estetik. Som en förenad fråga om både mode och funktion, låter Rip Curls kläder bärare uttrycka sin kärlek till havet var de än är. Rip Curl bikinikollektionen blandar moderna design med högpresterande material. Tillverkad för surfare av surfare, Rip Curl boardshorts är designade att klara de tuffa förhållandena i havet. Med innovativa funktioner som snabbtorkande material och förstärkt sömnad, ger de komfort och flexibilitet för långa timmar i vattnet.
Skydda dig själv från solen med stil med Rip Curl hattar . Dessa hattar erbjuder inte bara skydd, utan visar också upp märkets ikoniska logotyp, vilket gör dem till ett måste-ha tillbehör för strandgångare och äventyrare. Rip Curls ledande våtdräkter revolutionerade surfupplevelsen. Med avancerade material och cutting-edge konstruktionstekniker ger Rip Curl våtdräkter värme och flexibilitet, vilket gör att surfare kan bemästra även de kallaste vattnen. Rip Curl klockor är mer än bara klockor; de är pålitliga följeslagare för varje äventyr. Idealisk för de som är på språng, Rip Curl ryggsäckar kombinerar funktion med stil. Med fack designade för att hålla surfutrustning, bärbara datorer och mer är dessa ryggsäckar perfekta för både urban utforskare och strandvandrare."