up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Etnies

Etnies

Allt ( Etnies )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Etnies

Etnies är en världsomfamnad skateboard-skotillverkare och klädmärke som har blivit synonymt med skateboardkulturen och livsstilen. Grundat 1986 av Pierre André Senizergues, en tidigare professionell skateboardåkare från Frankrike, Etnies har utvecklats till ett märke som inte bara erbjuder toppklassiga skate-skor, utan även ett brett utbud av kläder och accessoarer som fångar skateboardkulturens essens.
Etnies har etablerat sig som ett märke djupt förankrat i skateboardkulturen, som erbjuder inte bara toppskateskor, utan även en mångfald av kläder och accessoarer. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 80-talet och en övertygelse om kvalitet och stil, Etnies fortsätter att vara en favorit bland skateboardåkare och modeintresserade personer världen över. Så, oavsett om du letar efter tillförlitlig skateutrustning eller bara vill omfatta skateboardlivsstilen, Etnies har dig täckt med sin omfattande produktutbud.

Där skateboard möter stil

Etnies t-shirts återspeglar märkets förmåga att kombinera stil med funktion. Dessa t-shirts har djärva grafiker och design som resonerar med skateboardkommunen. Tillverkade av högkvalitativa material, Etnies t-shirts är inte bara modestatement, utan även bekväma och hållbara. Etnies-hoodies är perfekta för de kalla skate-sessionerna eller de informella utflykterna. Dessa hoodies erbjuder både värme och stil, med Etnies ikoniska logotyper och design. Med uppmärksamhet på detaljer i varje stygn är de en favorit bland skateboardåkare och streetwear-entusiaster.
Etnies skor är där allt började. Designade med skateboardåkare i åtanke är dessa skor byggda för prestanda. Oavsett om du kör skateparken eller bara går runt stan, ger Etnies-skor grepp, komfort och hållbarhet som behövs för varje skateboardäventyr. Etnies skate-skor är utformade för att motstå slitage från skateboarding. De finns i olika stilar, inklusive lågtoppar och högtoppar, som passar olika preferenser. Deras innovativa design och teknik garanterar att skateboardåkare kan ta till nya gränser utan att kompromissa med komfort eller stil.
Etnies tränare är inte bara för skateboarding, de är mångsidiga sneakers som passar för vardagligt bruk. Dessa tränare har samma uppmärksamhet på detaljer och kvalitet som deras skate-skor, vilket gör dem till ett tillförlitligt val för både skaters och sneakers-entusiaster. Etnies sneakers erbjuder en avslappnad och trendig alternativ för dem som uppskattar märkets estetik men kanske inte är skateboardåkare själva. Med ett stort utbud av stilar och färger, Etnies ryggsäckar är designade för de som är på språng. De har ofta skate-specifika detaljer och design som stämmer med märkets rötter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga