up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Underhåll extremsport

Underhåll extremsport

Hitta ett brett utbud av Underhåll-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Underhåll

Märken i Underhåll

Hur reparerar man en våtdräkt?

reparatörer:
Om du behöver reparera en våtdräkt finns det några alternativ tillgängliga för dig, beroende på skadans omfattning och din nivå av komfort med reparationer. Reparationerna inkluderar lim, oljor, hartser, silikoner och set. Du kan köpa dessa reparationer från Powerslide , Jobe , Yow , Rollerblade , ION och Emerica .

Hartser
Hartser kan användas för reparationer av våtdräkt, främst när det gäller större revor, hål eller delaminering av neopren. Det är dock viktigt att använda rätt typ av harts och följa korrekta reparationstekniker för effektiva och hållbara resultat. Applicera ett tunt, jämnt lager neoprenharts på både det skadade området och lappmaterialet. Låt hartset bli klibbigt innan du trycker plåstret på det skadade området. Applicera ett hårt tryck för att säkerställa en stark bindning.

Lim
Att använda lim för reparationer av våtdräkt kan vara ett effektivt sätt att laga små revor, hål eller skador på sömmarna eller neoprenmaterialet. Det finns specialiserade våtdräktslim tillgängliga för detta ändamål, och de är vanligtvis utformade för att fungera bra med neopren och ge en stark bindning.

Verktyg:
Det finns många olika verktyg för att reparera våtdräkten. Kom ihåg att noggrant läsa och följa instruktionerna från tillverkaren av ditt våtdräktsreparationsmaterial. Det är också en bra idé att öva i ett oansenligt område eller söka professionell hjälp om du är osäker på reparationsprocessen. Reparationsverktyget för våtdräkt är följande:

Multiverktyg med hylshuvud
Ett multiverktyg med hylshuvud kan vara ett praktiskt tillägg till din våtdräktsreparationssats, speciellt om din våtdräkt har genomföringar, tryckknappar eller andra fästelement som kan behöva justeras eller repareras.

Patchmaterial:
Neoprenplåster kan användas för att täcka större hål eller revor i din våtdräkt. Dessa plåster är ofta gjorda av samma neoprenmaterial som våtdräkten och kan appliceras med lim.
Sax:
Du kan behöva en sax för att trimma överflödigt material eller klippa lappar till önskad storlek. Det finns många olika storlekar eller typer av blad i saxar, så välj den du behöver.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga