Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Aqua Marina

Information för Aqua Marina
"Aqua Marina är inte bara ett varumärke; det är en port till en värld av vattensportäventyr. Från det skimrande lugnet på en spegelblank sjö till spänningen av kraschande vågor, Aqua Marina utrustar dig med allt du behöver för att paddla, utforska och erövra vattnet. Deras historia, liksom de resor de inspirerar till, är en av kontinuerlig utforskning och innovation, vilket gör dem till en global ledare inom uppblåsbara paddelbrädor (SUP), kajaker och tillbehör.
Varumärket grundades 2006 av ORPC Group, en ledande tillverkare av uppblåsbara produkter i Kina. Sedan dess har varumärket utökat sitt produktsortiment och distributionsnät till över 60 länder över hela världen. Grundarna, drivna av sin kärlek till havet och en äventyrsanda, insåg begränsningarna hos traditionella styva brädor. De såg framför sig brädor som var lättare, enklare att transportera och mer användarvänliga, vilket öppnade upp glädjen med paddling för en bredare publik.
Denna vision materialiserade sig i form av den första uppblåsbara SUP:en. Det var en revolution, inte bara för Aqua Marina, utan för hela vattensportsbranschen. Uppblåsbara brädors bekvämlighet och prisvärdhet revolutionerade sättet människor interagerade med vattnet, och Aqua Marina stod i frontlinjen för denna spännande våg.
Idag sträcker sig Aqua Marina's erbjudanden långt bortom bara SUP:ar. Deras omfattande sortiment erbjuder uppblåsbara kajaker i olika storlekar och stilar, för solo-paddlare, familjer och till och med fiskentusiaster. Aqua Marinas väskor och torra påsar ser till att ditt utrustning förblir skyddad, medan deras omfattande utbud av kajak- och SUP-utrustning – från paddlar och pumpar till fenor och säten – garanterar en smidig och bekväm upplevelse på vattnet.
Aqua Marinas produkter är designade med avancerad teknik och material, såsom drop-stitch tyg, dubbelväggstyg och PVC-beläggning, för att säkerställa hållbarhet, stabilitet och prestanda. Produkterna är också enkla att blåsa upp, tömma, transportera och förvara, vilket gör dem bekväma och tillgängliga för användare på alla nivåer och i alla åldrar.
Varumärkets produkter är lämpliga för olika vattenaktiviteter, som surfing, paddling, båtliv, fiske, segling och fitness. Produkterna finns också i olika storlekar, former, färger och funktioner, för att tillgodose olika preferenser och behov hos kunderna. Varumärkets motto är "Undran finns runt omkring oss," vilket uttrycker varumärkets uppdrag att inspirera människor att utforska och uppskatta skönheten och mångfalden i vatten och natur.