up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Uppblåsbara extremsport

Uppblåsbara extremsport

Hitta ett brett utbud av Uppblåsbara-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Uppblåsbara

Märken i Uppblåsbara

Vad är uppblåsbara dragbara?

Bananer

Banana´s towable är en typ av vattensportutrustning som används för bogserbara slangar. Det är ett stort, uppblåsbart, bananformat rör som kan dras bakom en båt eller annan vattenskoter. Ryttarna sitter på röret och håller i handtagen på båda sidor samtidigt som de dras över vattnet. Banan släpvagnen är ett populärt val för fritidsaktiviteter, eftersom den rymmer flera förare och ger en rolig och spännande åktur.

Munkar

Dragbara munkar hänvisar vanligtvis till uppblåsbara vattenleksaker formade som munkar som kan dras bakom en båt eller vattenskoter för fritidsnöjen på vattnet. Att åka på dragbil med munkar kan vara en spännande upplevelse eftersom föraren kastas runt i vågorna och vågorna som skapas av båten. Det är en populär vattensport för familjer och grupper av vänner som letar efter en rolig och äventyrlig aktivitet på vattnet.

Tågvirke

När det kommer till att välja rep för uppblåsbar släpvagn finns det några faktorer du bör tänka på, vilket garanterar säkerhet och maximalt roligt. För det första är det viktigt att välja ett rep som passar för dragbilens vikt och antalet ryttare. Repet bör ha en minsta brottstyrka som är större än den sammanlagda vikten av ryttare och släpvagn. För det andra, överväg materialet i repen. De vanligaste materialen för dragbara linor är nylon och polypropen.

Soffor

Simsofforna är den typ av uppblåsbar fåtölj som är designad för att användas i vattnet. Den är vanligtvis gjord av slitstarkt vinyl eller PVC material och kan blåsas upp med en luftpump. Dessa soffor är ett utmärkt alternativ för att koppla av i vattnet och njuta av solen. De kan användas i en pool, sjö eller till och med i havet om förhållandena är lämpliga.

Speciella former

Många olika typer av speciella former är designade för simning och vattenlek. Dessa är vanligtvis stora, speciella former som är designade för att ge en bekväm och avkopplande yta för att slappa i vattnet. De kan komma i olika former. Dessa speciella former är utvecklade för att ge ett roligt och spännande sätt att glida ner i vattnet. Dessa speciella former kan lägga till spänning och variation till dina båt och slangäventyr.

Mer om släpvagn:
Mer om dragbil inkluderar västar, pumpar, tillbehör och delar. Västarna används ofta av barn och oerfarna simmare för att hjälpa dem att känna sig mer självsäkra och säkra när de är i vattnet. Pumpar, även kända som poolpumpar eller vattenpumpar, är viktiga delar av utrustning som används för att cirkulera vatten i en pool. Du kan köpa dessa västar, pumpar, tillbehör och delar från dessa märken: Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Billabong och Roces .

Att välja en uppblåsbar släpvagn för vattenaktiviteter kan vara en rolig och spännande process. Uppblåsbara släpvagnar finns i olika former, storlekar och utföranden, som alla erbjuder en unik upplevelse på vattnet. Här är några faktorer att tänka på när du väljer rätt uppblåsbar släpvagn för dina behov:

Kapacitet: Bestäm hur många förare dragbilen är designad för att rymma. Dragbar kommer vanligtvis i storlekar som passar 1 till 4 eller fler förare. Se till att välja en kapacitet som matchar antalet personer som kommer att använda den.
Form och design: Uppblåsbara släpvagnar finns i en mängd olika former och utföranden, inklusive munkar, soffor, bananbåtar och mer. Formen och designen du väljer kan påverka åkupplevelsen, stabiliteten och manövrerbarheten på vattnet. Tänk på vilken typ av nöje och spänning du vill ha från din dragbil när du gör ditt val.
Material och hållbarhet: Leta efter släpvagn gjord av hållbara material som PVC, nylon eller förstärkt canvas. Högkvalitativa material säkerställer att släpvagnen tål bogsering och ger många års njutning.
Viktkapacitet: Kontrollera dragbilens viktkapacitet för att säkerställa att den bekvämt kan stödja de förare du planerar att ha ombord. Att överskrida viktkapaciteten kan leda till skada eller instabilitet.
Säkerhetsfunktioner: Säkerheten är av största vikt vid användning av uppblåsbar släpvagn . Leta efter funktioner som handtag, säkerhetsremmar och förstärkta dragpunkter för att hjälpa ryttare att hålla sig säkert och minska risken att ramla av.
Dragpunkter: Se till att dragbilen har flera dragpunkter eller handtag, så att förarna kan hålla sig bekvämt. Olika bogseringspunkter kan erbjuda olika åkupplevelser, från en avslappnad sitt on top tur till en mer spännande position med ansiktet först.
Inflation och deflation: Tänk på hur lätt inflation och deflation är. Släpvagn som snabbt kan blåsas upp och tömmas gör den mer bekväm att transportera och förvara. Många dragbilar kommer med högkapacitetsluftpumpar för effektiv uppblåsning.
Komfort och sittplatser: Vissa släpvagnar tillhandahåller sittarrangemang som ryggstöd, säten eller slappa positioner för ökad komfort. Välj en släpvagn med sittalternativ som matchar dina och dina förares preferenser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga