up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Jobe

Paddla surf

Paddla surf

Wakeboard

Wakeboard

Släpvagnar

Släpvagnar

Västar

Västar

Kostymer

Kostymer

Skidor

Skidor

Kategorier

Bärare

Bärkassar

Barnkläder

Barnskor

Cyklar

Damkläder

Damskor

Glasögon

Herrkläder

Herrskor

Kajak

Kitesurf

Rullskridskor

Skateboard

Sparkcyklar

SUP

Surfing

Underhåll

Uppblåsbara

Vattenskidåkning

Vindsurfning och Wing Foil

Wakeboard

Allt( Jobe )

Jobe

Jobe är ett vattenproffs-märke som erbjuder ett brett utbud av utrustning och tillbehör för olika vattenaktiviteter, inklusive wakeboarding, vattenskidåkning, paddelboarding och tubing. Grundat 1974 i Nederländerna har Jobe utvecklats till ett globalt erkänt märke i över 50 länder. Jobes produktlinje innehåller wakeboards, vattenskidor, knäbrädor, towable-tubar, våtdräkter, flytvästar och tillbehör som rep, handtag och hjälmar. Jobe skapar högkvalitativa produkter som förbättrar användarens upplevelse på vattnet.

En av Jobes ansedda skapelser är Jobe paddle board, som har en högtrycks-drop-stitch-konstruktion som gör den ovanligt styv och hållbar. Brädan har också en unik nosform som ger utmärkt spårning och stabilitet, vilket gör den lämplig för olika förhållanden.

Jobe är också dedikerat till hållbarhet och har genomfört flera miljövänliga initiativ, såsom att använda återvunnet material i sina produkter och att minska avfall i deras tillverkningsprocesser. Jobe är ett välansedd vattenproffs-märke som är känt för sina högkvalitativa produkter, innovativa design och engagemang för hållbarhet. Jobe väljs för flera professionella ryttare och lag i olika vattensportgrenar, inklusive wakeboarding, vattenskidåkning och paddelboarding.

Jobe är ett stort vattenproffs-märke.

Jobe Yarras paddle boards är utformade för att passa olika behov och färdighetsnivåer. De uppblåsbara brädorna är särskilt populära eftersom de är lätta att transportera och förvara. Jobe flytvästar är utformade för att ge maximal säkerhet och flytkraft till användaren. Jobe flytvästar är utformade för att vara bekväma och lätta att bära under längre perioder. De är tillverkade med lätt och andasvänligt material och har justerbara remmar för att säkerställa att den sitter säkert. Jobe våtdräkter är gjorda av högkvalitativ neopren som ger utmärkt isolering och flexibilitet. Neoprenmaterialet är också slitstarkt och motståndskraftigt mot slitage och förslitning. Jobe våtdräkter finns i olika tjocklekar, från 2 mm till 5 mm, beroende på vattentemperaturen och användarens preferenser.

Jobe Sup har ett utbud av stand-up paddleboards för olika färdighetsnivåer och syften, från modeller som är lämpliga för nybörjare till högpresterande racingsbrädor. Jobe vattenskor har en sula med bra grepp och draghållfasthet, som ger stabilitet och förhindrar att man halkar på våta ytor. Jobe vattenskor skyddar användarens fötter från skarpa föremål, såsom stenar eller skal, och solens strålar. Jobe vattenskor finns i olika färger och mönster för att passa personliga preferenser och stilar. En Jobe flytväst har vanligtvis ett flytande material som skum eller neopren och är utformad för att passa snävt runt bärarens överkropp för att förhindra att den glider av. Den kan också ha justerbara remmar och spännen för att säkerställa en säker passform och reflekterande paneler för ökad synlighet i lågbelysta miljöer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga