Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Scubapro

Scubapro

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Scubapro
Scubapro är en välkänd varumärke inom sportdykning. Företaget har varit verksamt i över 50 år och erbjuder högkvalitativ dykutrustning till dykare på alla nivåer. Scubapro-produkter är kända för sin hållbarhet, tillförlitlighet och avancerad teknik.
Företaget grundades i början av 1960-talet. Varumärket skaffade sig snabbt popularitet bland dykare och blev ett av de mest betrodda namnen inom branschen. Scubapro erbjuder ett brett sortiment av dykutrustning, inklusive regulatorar, dykdator, våtdräkter, finsar, masker och mer.
Alla deras produkter är designade med den senaste tekniken och testas noggrant för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Scubapro är ett varumärke som dykare världen över litar på. Deras engagemang för kvalitet, säkerhet och bevarande har gjort dem till en ledare inom branschen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren dykare kan du lita på Scubapro att ge den utrustning du behöver för att utforska det undervattensvärlden säkert och bekvämt. Scubapro är det ikoniska varumärket inom dykutrustning och byggdes för dem med en passion för sportdykning.

Scubapro är ett förtrott varumärke för dykare.

Scubapro utrustning är känd för sin hållbarhet, tillförlitlighet och innovativa design. De använder avancerad teknik och material för att skapa produkter som möter behoven hos olika nivåer, från nybörjare till professionella. Scubapro fins är populära bland sportdykare tack vare sin högkvalitativa konstruktion och prestanda i vattnet. Scubapro erbjuder flera finsar, inklusive öppna-häl finsar, fullfots finsar, delade finsar och bladfinsar. Scubapro är ett välkänt varumärke inom sportdykning och deras lättviktskontrollenheter (BCDs) är bland deras mest populära produkter.
Scubapro BCDs hjälper till att ge dykare komfort, stabilitet och kontroll. Scubapro är ett ledande varumärke inom sportdykning och Scubapro regulatorar är bland deras mest populära produkter. Scubapro erbjuder ett utbud av regulatorar som passar olika dykbehov och preferenser. De är tillförlitliga för dykare på alla nivåer och kan förbättra din dykupplevelse. Scubapro masker har också justerbara remmar och ett brett utbud av storlekar som passar alla ansiktsformer och storlekar.
Dessutom har vissa Scubapro masker avancerade funktioner som antifog-beläggningar och integrerade snorkel för extra bekvämlighet och komfort. Scubapro våtdräkt fungerar främst för sportdykning, snorkling och andra vattensporter. Dessa våtdräkter har högkvalitativ neopren som ger utmärkt isolering, komfort och flexibilitet. De finns i olika tjocklekar för att passa olika vattentemperaturer och dykförhållanden. Scubapro våtdräkter har olika designelement som förbättrar komfort och funktion, såsom förstärkta knän, justerbara kragar och dragkedjor som är lätta att använda med handskar.