up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

plus
Kelme

Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

Trueno Sala er en af ​​vores klassikere, baseret på en af ​​vores Top Sellers på 90'erne. Vi redesignede det for at få et bedre udseende og bevare alle de tekniske egenskaber. Inkluderer KELME s eksklusive ydersål.

Specifikationer:

Sammensætning: Hisking / Textile


På udkig efter Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN? Kig ikke mere! goalinn tilbyder et stort udvalg i Indendørsfodbold sko modeller. Opdag vores nye Herresko tilbud, hos goalinn. Lavet af Kelme, dette Indendørsfodbold sko produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

5-stjernet sko

-

Ser godt ud, ekstremt behageligt kvalitetsprodukt

Kelme trueno sala

-

Meget behagelig, og jeg kunne især godt lide absorptionslaget.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up