up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Kelme Sisäjalkapallokengät Trueno Sala IN

plus
Kelme

Kelme Sisäjalkapallokengät Trueno Sala IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kelme Sisäjalkapallokengät Trueno Sala IN

Trueno Sala on yksi klassikoistamme, joka perustuu yhteen 90-luvun parhaimmista myyjistä. Uudistimme sen paremmin, säilyttäen kaikki tekniset ominaisuudet. Sisältää KELME: n yksinomaisen ulkopohjan.

Tekniset tiedot:

Koostumus: Hisking / Tekstiili


Tilaa nyt oma Kelme Sisäjalkapallokengät Trueno Sala IN:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Kelme Sisäjalkapallokengät Trueno Sala IN:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Kelme Sisäjalkapallokengät Trueno Sala IN:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 49.79495 $. Suuresta Sisäjalkapallo tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Kelme Sisäjalkapallokengät Trueno Sala IN

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

5 tähden kenkä

-

Näyttää hyvältä, erittäin mukavalta, laadukkaalta tuotteelta

Kelme trueno sala

-

Erittäin mukava ja pidin erityisesti imukerroksesta.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up