up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Nike Målmandshandsker Mercurial Touch Elite

Nike Målmandshandsker Mercurial Touch Elite

plus
Nike

Nike Målmandshandsker Mercurial Touch Elite

Produktbeskrivelse Nike Målmandshandsker Mercurial Touch Elite

Baseret på en dybt minimalistisk designfilosofi har Nike udviklet et revolutionerende, næsten uset produkt på banen: Mercurial Touch Elite . Med en stofreduktion på op til 66% i sammenligning med tidligere design, er disse målmandshandsker påvirket af baseball- og golfhandsker, hvilket giver den størst mulige beskyttelse, mens de eksperimenterer med en ny måde at opfatte tøj til denne afgørende position på ethvert hold.

Dette opnås i vid udstrækning ved hjælp af fiberbetingelsen All Conditions Control eller ACC . ACC er designet med et tæt samarbejde mellem professionelle målmænd og er en meget elastisk fiber med perforeringer, der øger åndbarheden , reducerer vægten og favoriserer en flydende, fri bevægelse af fingrene. Brug af gelinjicerede mikrokapsler i knækområdet beskytter dem mod stød, når kugler fjernes fra målområdet.

I håndfladen beskytter implementeringen af High Grip latex- latex udviklet af Oregon-mærket i form af en lycra-dækket omvendt søm dette sarte, bløde område mod slid og kugler, der kommer i høj hastighed. Endelig opnås Mercurial Touch Elites uovervindelige greb ved hjælp af en elastisk manchet, der fastgøres til håndledet uden behov for spænder eller spænder, hvilket bidrager til en glat, total fusionsfølelse af handske og hånd. Nike Goalkeeper Mercurial Touch Unisex Football Handsker har ACC-skum til skudoptagelse og forbedret greb under alle forhold. Dens omvendte sømknude vikler rundt om hånden for en naturlig pasform.

Funktioner:

Omvendt søm på gusset skaber en til en følelse.

Perforeret skumnet giver en forbedret pasform.

ACC teknologi optimerer styringen både i våde og tørre forhold.

Specifikationer:

71% latex

13% nylon

13% polyester

3% polyurethan


Hos goalinn har vi kun høj kvalitets fodbold vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Nike Målmandshandsker Mercurial Touch Elite? Er heldet med dig! Vi har goalinn i vores online Tilbehør katalog og Målmandshandsker, vi tilbyder fodbold, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Nike Målmandshandsker Mercurial Touch Elite

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Negativ
Farve
Blå
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up