up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

plus
Rinat

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Produktbeskrivelse Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Bagside: Latex frekventeres med stort volumen, hvilket gør den til en robust handske, meget bevæbnet og med meget polstring, alt monteret på åndbart net på den øvre del og neopren på det nedre område.

Klippet: Ergonomisk, utrolig behagelig.

Palm: Tysk 3mm Omega Grip latex, der giver et uovertrueligt greb, fremragende holdbarhed, meget god polstring og god ydeevne. Vi anvender anti-glidegel på indersiden af ​​håndfladen for at forhindre, at handsken flytter fra sit sted.

Lukning: Neoprenfrekvens, der genererer punkter for fleksibilitet og bevægelsesfrihed. Det har en åbning med lycra i håndledets udvendige område (EZ Fit), der letter håndenes indtræden i handsken, elastikbåndet omhygges af en justerbar hovedbånd lavet halv latex (forlænget palme) og tekstilhalv som er en brugerdefineret vindue


Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro har officiel fabriksgaranti fra Rinat. Som en official Rinat forhandler, alle fodbold produkter, har to års fabriksgaranti. Hos goalinn, vælger vi kun kvalitets Tilbehør produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Målmandshandsker der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Flad
Farve
Orange
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Produkt evaluering

-

Produkt fremragende kvalitet super anbefale fragt ankom godt før forventning om at jeg bor i Rio Grande d South top selv jeg vil gå tilbage for at købe Aki

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up