up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro Hættetrøje Printed

plus
Umbro

Umbro Hættetrøje Printed

Produktbeskrivelse Umbro Hættetrøje Printed

Specifikationer:

FABRICATION: 100% Polyester Dobbelt strik terry

80% bomuld / 20% polyester 2 × 2 Rib 98% bomuld 2% elastan


Er du vild med Umbro Hættetrøje Printed? Er du på udkig efter en online specialist i fodbold udstyr?, Kig hos goalinn. der er autoriseret Umbro forhandler, alle vores fodbold varer, er dækket af fabriksgaranti fra Umbro. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Umbro Hættetrøje Printed

Hætte
With hood
Farve
Hvid
Sort
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Original

-

Et meget originalt sæt, tror jeg du vil kunne lide, og udstyret med god kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up