up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro Hettegenser Printed

plus
Umbro

Umbro Hettegenser Printed

Produktbeskrivelse Umbro Hettegenser Printed

spesifikasjoner:

FABRICATION: 100% Polyester Double strikke terry

80% bomull / 20% Polyester 2 × 2 Rib 98% bomull 2% elastan


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen fotball utstyr, oppdag goalinn. Som Umbro autorisert forhandler har alle våre fotball produkter full produsentgaranti av Umbro. Velg en av våre Dameklær kategorier og oppdag utvalget av Dameklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Umbro Hettegenser Printed

Hette
With hood
Farge
Hvit
Svart
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Opprinnelig

-

Et veldig originalt sett tror jeg du vil like, og god kvalitet montert

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up