up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Rinat

Rinat

KAIKKI ( Rinat )

Noin Rinat

Rinat on johtava tuotemerkki jalkapallomaailmassa, tarjoamalla laadukkaita jalkapallovarusteita. Tuotemerkki tunnetaan innovatiivisista ja tyylikkäistä tuotteista, jotka tarjoavat parhaan suojan, mukavuuden ja suorituskyvyn kaikille tasoille. Rinat on tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita jalkapallovarusteita, jotka on suunniteltu auttamaan kaikkien tasojen pelaajia suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa kyseessä sitten maalivahti, keskikenttäpelaaja tai hyökkääjä, Rinat on tarvittava väline, jonka avulla voit onnistua jalkapallokentällä. Innovaatioiden ja tyylikkäiden muotoilujen ansiosta Rinat -tuotteet ovat täydellinen valinta jalkapallopelaajille.

Rinat tarjoaa täydellisen jalkapallovarustuksen

Rinat-hanskat ovat täydellinen istuvuus kaikentasoisille maalivahdeille. Käsineet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen otteen, mukavuuden ja suojan. Hanskoissa on erilaisia edistyneitä teknologioita, mukaan lukien ultra-pehmeä lateksivaahto, 360-asteinen rannekahva ja sormenluut tukea ja suojaa varten. Rinat-hanskat on suunniteltu auttamaan maalivahteja tekemään tärkeitä pelastuksia, ja ne tarjoavat kestävyyttä ja luotettavuutta, jotka pelaajat tarvitsevat korkean paineen tilanteissa.
Rinat maalivahdinhanskat on suunniteltu erityisesti maalivahdeille, jotka vaativat parasta suorituskykyä. Nämä hanskat valmistetaan edistyneistä materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen otteen, joustavuuden ja suojan. Hanskoissa on erilaisia edistyneitä teknologioita, mukaan lukien lateksivaahto ja 360-asteinen rannekahva, jotta maalivahdit voivat tehdä parhaat maalipelastukset. Rinat maalivahdinhanskat ovat saatavilla eri tyyleissä ja kokoluokissa, jotta ne sopivat kaikkien maalivahtien tarpeisiin.
Rinat jalkapallohanskat on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat parantaa pallon hallintaa. Hanskoissa on erilaisia edistyneitä teknologioita, mukaan lukien lateksivaahto, sormenluut ja 360-asteinen rannekahva, jotta pelaajat voivat tehdä tarkkoja syöttöjä ja laukauksia. Rinat jalkapallohanskat ovat saatavilla eri tyyleissä ja kokoluokissa, jotta ne sopivat jokaisen pelaajan tarpeisiin.
Rinat jalkapallovarusteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita kaikentasoisille pelaajille. Tuotemerkillä on jalkapallopalloja, säärikypäriä, harjoituskartioita ja paljon muuta. Kaikki Rinatin jalkapallovarusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestämään peliä. Olipa sitten aloittelija tai ammattilaispelaaja, Rinat jalkapallovarusteet tarjoavat kaiken tarvittavan suoriutuaksesi parhaalla mahdollisella tavalla.
Rinat reppu on täydellinen asuste jalkapallopelaajille. Reppu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat kestävyyttä ja mukavuutta. Siinä on useita osastoja jalkapallovarusteiden säilyttämiseen, sekä pehmustetut hihnat lisämukavuutta varten. Rinat reppuja on saatavilla eri väreissä ja muotoiluissa, jotta ne sopivat jokaisen pelaajan tyyliin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje