Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Jalkapallokengät

Jalkapallokengät

Löydä laaja valikoima tuotteita Jalkapallokengät tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Suosittelemme sinulle sopivimpia jalkapallokenkiä

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Esiteltävät tuotteet Saappaat

n merkit Saappaat

Kuinka valita oikeat jalkapallokengät?

Lisätarvikkeet

Jalkapallokenkien tarvikkeet ovat välttämättömiä jalkapallon pelaamisessa. Näitä lisävarusteita ovat pohjalliset, kiinnikkeet, saappaiden kuivaimet jne. Jalkapallokenkien pohjalliset parantavat mukavuutta ja estävät ärsytystä ja kipua. Jalkapallosaappaat ovat kengän ulkoinen lisävaruste, joka lisää pitoa pintaan.

Jalkapallokengät

Jalkapallosaappaat tai kengät ovat jalkineita, joita käytetään harjoituksissa tai jalkapallo otteluissa. Nurmikentillä käytettävissä saappaissa on pitoa helpottavat nastat pohjan ulkopuolella. Jalkapallokengän nastat tarjoavat valtavan kitkavoiman. Nastat estävät pelaajaa putoamasta nurmikolle ja antavat pelaajan juosta nopeammin ja säätää suuntaa nopeasti putoamatta. Voit ostaa näitä saappaita Adidas , Jomasta , Pumasta , Mizunosta .

Nuorten jalkapallokengät

Nuorten jalkapallokengät ovat nopeat kengät jalkapallon pelaamiseen. Niitä on saatavana laajassa valikoimassa tyylejä ja värejä, joista osa on erittäin eloisia. Nuorten jalkapallokengät on suunniteltu pojille ja tytöille, ne ovat erittäin kevyitä ja kestäviä. Nämä saappaat on valmistettu intensiivisestä hiililangasta mukavan istuvuuden takaamiseksi. Nämä jalkapallokengät ovat yksi tärkeimmistä nuorten jalkapallon pelaamisesta.

Rugby saappaat

Rugby saappaat ovat ihanteellisia jalkineita, jotka on luotu rugbyn pelaamiseen. Ne on luotu mukaviksi leikkiessään ja ne on säädetty leikkimään nurmikolla. Niissä on erityisiä ominaisuuksia, kuten maksimaalisen keveyden tavoittelu, jotta kokemus voi olla täysin mukava ja turvallinen. Rugby saappaissa on yleensä nastoilla varustettu pohja, kuten jalkapallo, jotta niillä on paras mahdollinen pito maassa. Tarjolla on myös juniorirugbykengät , jotta pienetkin voivat nauttia urheilusta.