up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Herrskor

Inomhusfotboll Skor

()
load

Vad är futsal boots?

Fotbollsskor är utvecklade för att vara bekväma när man spelar och tränar rörelser på hårda golv som till exempel banor. Fotbollsskor för inomhusbruk har i allmänhet jämna sulor och har inga dubbar eller spikar på sulorna. Sulorna är gjorda av gummi och har en platt design för ett starkt grepp. Du kan köpa dessa skor från Adidas , Joma , Puma , Hummel .

Adidas fotbollsskor

Adidas inomhusfotbollsskor har en närmare koppling till marken än någon annan standardsko. Dessa skor har en matt gummisula som bibehåller en funktionell design för att hantera glider och förbättra greppet för fartfylld aktivitet på banan. Strukturen på Adidas futsalskor är perfekt anpassad för att ha perfekt stöd för fotleden. Materialet i dessa skor omsluter foten korrekt för att förhindra skador.

Futsalskor Joma

Joma futsalskor är några av de bästa skorna för att spela fotboll. Dessa fotbollsskor håller din fot säker från alla typer av slag eller skador under fotbollsträning. De finns i en mängd olika unika stilar och nyanser, med några djärva färgkombinationer för de mer entusiastiska. Joma inomhusfotbollsskor är mycket lätta och stabila med gummisula och förstärkta tåhätta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga