Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Klær

Klær barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Klær-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Klær

Merkevarer av Klær

Hvordan velge riktig barneklær?

Frakker

Før vinteren begynner, er kåper det viktigste plagget du må kjøpe for barna dine for å holde dem varme. Noen kåper er laget av syntetiske materialer mens noen er laget av merinoull og fleece.

Fleeces

Fleece er det beste valget når det gjelder å kjøpe vinterting til barna dine. Fleece er myke, pustende og varme materialer som bidrar til å beskytte barna dine mot å bli kalde. Du kan kjøpe forskjellige design, farger og mønstre i fleecejakker og kåper.

Jakker

Du kan også kjøpe barnejakker, da de også gir best værbeskyttelse og varme på kalde dager. Spesielt når du planlegger noen utendørsaktiviteter om vinteren, sørg for å kjøpe barna varme, vanntette og isolerte jakker.

Bukser

Barneplaggindustrien har blomstret for hver dag som har gått. Du kan kjøpe barnebukser av høy kvalitet som er laget av forskjellige materialer som bomull, silke, denim, ull eller sateng.

Pyjamas

For en uformell dag i eller utenfor hjemmet er pyjamas et perfekt valg. Pysjamasen er et supermykt, koselig og behagelig antrekk du bør kjøpe til barna dine. Pyjamas er også et passende valg for å sove.

Skjørt og kjoler

Jenteskjørt og kjoler har vært de mest populære antrekkene som har utviklet seg i den siste tiden. Du kan finne en rekke forskjellige skjørtdesign, mønstre og farger i ledende merkevarebutikker.

Gensere og hettegensere

Når det kommer til barneklær, har gensere og gensere alltid vært de mest populære valgene. For vintermånedene bør du kjøpe varme, komfortable og pustende gensere og hettegensere som holder barna dine varme og tørre.

T skjorter

T skjorter kan brukes som mellomlag eller ytterste lag når været ikke er for kaldt. Imidlertid er t skjorter for barn vanligvis designet for å være lette og pustende. Spesielt i sommersesongen er T skjorter fritidsklær for barn.

Treningsdresser

Når du leter etter treningsdresser for barn, er nylon et av de best egnede stoffene, siden det transporterer bort fuktighet, er slitesterkt, lett, pustende og supertøybart. For en komfortabel treningsøkt bør du velge treningsdresser i nylon eller polyester til barna dine.

Mer om barneklær:
Dessuten kan du kjøpe poloskjorter, ponchoer, undertøy, sovedrakter og bukser, sokker, sports bh´er, strømper, dresser, skolekåper og morgenkåper, sett, kimonoer, ansiktsmasker, jumpsuits, strømpebukser, vester, bluser og skjorter fra ledende merker slik som Adidas , Levis , Name It , Cerda Group , Reebok .