Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

doona

Om doona
"Doona er et anerkendt brand, der dedikeret til at revolutionere familie mobilitet med innovative og bekvemme løsninger. Grundlagt i 2010 har brandet opnået global anerkendelse for sine banebrydende produkter, der ubesværet kombinerer sikkerhed, komfort og bekvemmelighed for forældre.
Doona er et brand, der har genopdefineret familie mobilitet ved at skabe innovative og praktiske løsninger for forældre. Med sin historie af innovation og et omfattende produktudvalg, herunder Doona barnevogn, autostol, autostolsbase, tricycle barnevogn, og en række tilbehør, fortsætter Doona med at forenkle livet for forældre og sikre deres smås sikkerhed og komfort.

Doona - forenkler mobiliteten for familier

Doona barnevognen er flagskibsproduktet, der startede det hele. Denne banebrydende opfindelse er en autostol og barnevogn, der tilbyder forældre den ultimative bekvemmelighed. Med et enkelt klik forvandler den sig fra en autostol til en barnevogn, hvilket gør overgange fra bil til gåtur til en leg. Doona autostol er designet med de højeste sikkerhedsstandarder i tankerne. Den har side-impact beskyttelse, en justerbar håndtag og en ergonomisk design for maksimal komfort. Autostolen kan også bruges med Doona LATCH basen til nem installation og ekstra bekvemmelighed.
Doona autostol barnevognen er det ultimative udtryk for alsidighed. Den kombinerer sikkerheden ved en autostol med funktionaliteten af en barnevogn. Doona LATCH basen giver en sikker og problemfri måde at installere din Doona autostolsbase i dit køretøj. Den har et justerbart støtteben og nemme LATCH-forbindelser, der sikrer en tæt pasform hver gang. Basen er kompatibel med alle Doona autostole og giver forældre ekstra ro i sindet. Brandets engagement i innovation strækker sig til dets Doona tricycle barnevogn. Dette unikke produkt kombinerer stabiliteten ved en tricycle med bekvemmeligheden ved en barnevogn. Den vokser med dit barn og tilbyder forskellige trin af brug fra spædbarn til tumling, hvilket gør det til et alsidigt og miljøvenligt valg for aktive familier.
Doona tilbyder et udvalg af tilbehør for at forbedre din forældreevne. Dette inkluderer vejrbestandige skærme for at beskytte dit barn mod elementerne, opbevaringsløsninger til essentielle ting på farten og stilfulde transport- og opbevaringstasker. Disse Doona tilbehør er designet til at supplere Doona produkter og gøre forældreskabet endnu mere bekvemt."