Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Asmodee

Om Asmodee
Asmodee, et magtfelt inden for bordspil, har fanget fantasien hos spillere i over to årtier. Grundlagt i 1995 i Frankrig, er Asmodee blevet synonym med innovative, dybtgående og kvalitetsborde- og kortspil. Med et ønske om at skabe mindeværdige spiloplevelser, er virksomheden vokset til en global leder, der tilbyder et diversificeret udvalg af titler, som henvender sig til et bredt spektrum af spillere, fra casual-gamere til hardcore-entusiaster. Asmodees dedikation til at skabe mindeværdige spiloplevelser har givet dem en trofast følgerskare og talrige priser i spilbranchen. Deres engagement i kvalitet, innovation og en dyb respekt for bordspillets kraft har gjort dem til et elsket mærke blandt spillere af alle baggrunde. I en verden af ​​digitale afledninger står Asmodee som et vidnesbyrd om det vedvarende appel af ansigt til ansigt-spil. Mens mærket fortsætter med at udvikle og udvide sine tilbud, forbliver det en betroet navn for dem, der søger spændende, sociale og intellektuelt stimulerende bordspiloplevelser.

En ledende navn i bordspil

Asmodees spilportefølje er en skattekiste af forskellige spiloplevelser. De tilbyder et bredt udvalg af titler, herunder strategiske bordspil, immersiv kortspil og opfindsomme festspil. Uanset om du er fan af klassiske bordspil eller nyder at udforske nye og unikke spilverdener, har Asmodee-spil noget at tilbyde for alle. Mærket har sat et betydeligt aftryk i verden af ​​Asmodee-kortspil. Deres titler spænder fra enkle og engagerende familiekortspil til komplekse og strategiske deck-byggere. Med hvert kortspil stræber de efter at give spillere friske udfordringer og spændende gameplay. Bordspilentusiaster vil finde et imponerende udvalg af muligheder blandt Asmodees tilbud. Fra episke strategispil, der transporterer spillere til fantastiske riger til fælles eventyr, der tester teamwork og list, er Asmodee bordspil berømte for deres kvalitet og design. Verdenen Westeros kommer til live i Asmodee Game of Thrones-spillet. Spillere kan dykke ned i intrigerne og magtkampe i de syv kongeriger, lave strategiske alliancer og planlægge at erobre Jernkransen. Dette spil giver en fascinerende oplevelse for fans af den ikoniske serie. For dem, der elsker at teste deres viden og sind, tilbyder mærket et udvalg af Asmodee trivia-spil. Uanset om det er udfordring af dine venner med hjernevridere eller dykning i temabaserte quizzer baseret på populærkultur, har Asmodee quiz-spillene dig dækket.