up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Asmodee

Asmodee

Allt ( Asmodee )

Om Asmodee

Asmodee, et kraftsenter i verden av bordspill, har fascinert fantasien til spillere i over to tiår. Etablert i 1995 i Frankrike, har blitt synonymt med innovative, immersiv og kvalitetsbrett- og kortspill. Med en forpliktelse til å skape minneverdige spillopplevelser, har selskapet vokst til å bli en global leder, som tilbyr et variert spekter av titler som passer til et bredt spekter av spillere, fra avslappede spillere til hardcore entusiaster.
Asmodee´s dedikasjon til å skape minneverdige spillopplevelser har gjort dem til et lojalt følgende og flere priser i spillindustrien. Deres forpliktelse til kvalitet, innovasjon og en dyp beundring for kraften til bordspill har gjort dem til et ettertraktet merke blant spillere av alle bakgrunner. I et verden av digitale distraksjoner, står som et vidnesbyrd om den vedvarende appellen til ansikt til ansikt-spill. Mens merket fortsetter å utvikle seg og utvide sine tilbud, forblir det et pålitelig navn for de som søker spennende, sosiale og intellektuelt stimulerende bordspillopplevelser.

En ledende navn i bordspill

sitt spillsortiment er et skattekammer av diverse spillopplevelser. De tilbyr et stort utvalg av titler, inkludert strategiske brettspill, immersiv kortspill og oppfinnsomme partispill. Uansett om du er fan av klassiske brettspill eller liker å utforske nye og unike spillverdener, har Asmodee Games noe å tilby for alle. Merket har gjort et betydelig inntrykk i verden av Asmodee kortspill. Deres titler varierer fra enkle og engasjerende familiekortspill til mer komplekse og strategiske dekkbyggere. Med hvert kortspill streber de etter å gi spilleren friske utfordringer og spennende gameplay.
Brettspillelskere vil finne et imponerende utvalg av alternativer blant Asmodee-brettspill kjent for kvaliteten og designet. Verden av Westeros kommer til liv i Asmodee Game of Thrones-spillet. Spillere kan dykke inn i intrigene og maktstridighetene i de syv kongedømmene, lage strategiske allianser og planlegge å kreve den jern tronen. Dette spillet gir en fascinerende opplevelse for fans av den ikoniske serien.
For de som elsker å teste sin kunnskap og list, tilbyr merket et utvalg av Asmodee trivia-spill. Enten det er å utfordre venner med hjernetrim eller dykke inn i temabaserte quiz basert på populærkultur, har Asmodee quiz spill deg dekket.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk