up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Mattel Games

Mattel Games

Alles ( Mattel Games )

Over Mattel Games

Mattel is een Amerikaanse internationale speelgoedfabrikant met hoofdkantoor in El Segundo, Californië. Het bedrijf is opgericht in 1945. Mattel is beroemd om een uitgebreide variëteit aan speelgoed en spellen te maken, waaronder Barbie poppen, Hot Wheels auto's, en Fisher-Price speelgoed. Mattel is uitgegroeid tot een van de grootste speelgoedbedrijven ter wereld, met processen in meer dan 40 landen.
In de loop der jaren heeft Mattel verschillende uitdagingen gehad, waaronder een toenemende concurrentie van andere speelgoedbedrijven en het veranderen van klantvoorkeuren. Toch blijft het bedrijf innoveren en aanpassen, met als doel nieuwe producten te creëren en zijn wereldwijde aanwezigheid uit te breiden.

Mattel is beroemd om zijn speelgoed

Mattel staat bekend om een ​​brede variëteit aan speelgoed en spellen te maken. Mattel Monster High is een lijn modepoppen gemaakt door het Amerikaanse speelgoedbedrijf Mattel. De poppen werden voor het eerst in 2010 gepresenteerd en werden snel populair onder de pre- en tienermeisjes. Het concept achter Monster High is om de personages te tonen als kinderen van beroemde monsters, zoals Dracula, Frankenstein en de Mummie. Als reactie hierop heeft Mattel de positieve waarden van de personages benadrukt, zoals acceptatie en diversiteit.
Fisher-Price is een merk speelgoed en babyuitrusting geproduceerd door Mattel. Het merk staat bekend om het produceren van hoogwaardig en educatief speelgoed voor baby's en peuters, waaronder speelsets, activiteitencentra en muzikale speelgoed. Mattel Barbie is een van de meest herkenbare en populaire speelgoed ter wereld. Mattel Hot Wheels is een ander enorm populair merk dat eigendom is van Mattel. De miniaturen speelgoedauto's zijn een favoriet van kinderen en verzamelaars sinds hun introductie in 1968. Mattel Jurassic World lijn, geproduceerd door Mattel, bevat een breed scala aan speelgoed en verzamelobjecten voor kinderen en volwassenen. Sommige van de populairste items in de lijn zijn de actiefiguren, die personages uit de films en verschillende soorten dinosauriërs bevatten. Deze actiefiguren zijn zeer gedetailleerd en nauwkeurig naar de filmpersonages en wezens.
Mattel games heeft een sterke reputatie op het gebied van het produceren van hoogwaardige spellen die leuk, uitdagend en boeiend zijn. Mattel is een gerespecteerd merk in de speelgoedindustrie, bekend om een ​​brede range aan hoogwaardig en populair speelgoed te produceren. Met een sterke focus op innovatie en creativiteit, Mattel is blijven evolueren en zijn productaanbod uitbreiden om aan de behoeften en interesses van kinderen en volwassenen over de hele wereld te voldoen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden