Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Mattel Games

Information för Mattel Games
Mattel är ett amerikanskt internationellt leksaksföretag som har sitt huvudkontor i El Segundo, Kalifornien. Företaget grundades 1945. Mattel är berömt för att göra en stor mängd leksaker och spel, inklusive Barbie-dockor, Hot Wheels-bilar och Fisher-Price-leksaker. Mattel har utvecklats till en av de största leksaksföretagen i världen, med processer i mer än 40 länder.
Under åren har Mattel stött på flera utmaningar, inklusive ökad konkurrens från andra leksaksföretag och ändringar i kundernas preferenser. Ändå fortsätter företaget att utveckla och förbättra, med fokus på att skapa nya produkter och utöka sin globala närvaro.

Mattel är berömt för sina leksaker

Mattel är känd för att skapa en stor mängd leksaker och spel. Mattel Monster High är en rad modeleksaker som tillverkas av det amerikanska leksaksföretaget Mattel. Dockorna presenterades först 2010 och blev snabbt populära bland före- och tonårsflickor. Konceptet bakom Monster High är att skildra karaktärerna som barn till berömda monster, såsom Dracula, Frankenstein och Mumien. Som svar har Mattel betonat de positiva värdena hos karaktärerna, såsom acceptans och mångfald.
Fisher-Price är ett varumärke av leksaker och barnutrustning som produceras av Mattel. Varumärket är känt för att producera högkvalitativa och pedagogiska leksaker för spädbarn och småbarn, inklusive lekset, aktivitetscentrum och musikleksaker. Mattel Barbie är en av världens mest ikoniska och populära leksaker. Mattel Hot Wheels är ett annat mycket populärt varumärke som ägs av Mattel. De miniatyrleksaker har varit en favorit hos barn och samlare sedan deras introduktion 1968. Mattel Jurassic World-linjen, som produceras av Mattel, innefattar ett brett utbud av leksaker och samlarobjekt för barn och vuxna. Några av de mest populära produkterna i linjen är actionfigurerna, som har karaktärer från filmerna och olika typer av dinosaurier. Dessa actionfigurer är mycket detaljerade och exakta till filmkaraktärerna och varelser.
Mattel spel har ett starkt rykte för att producera kvalitativa spel som är roliga, utmanande och engagerande. Mattel är ett välansedd varumärke inom leksaksindustrin, känt för att producera ett brett utbud av högkvalitativa och populära leksaker. Med ett starkt fokus på innovation och kreativitet har Mattel fortsatt att utvecklas och utöka sitt produktutbud för att möta behoven och intressena hos barn och vuxna runt om i världen.