Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Mattel Games

Om Mattel Games
Mattel er et amerikansk internasjonalt leketøysfirma hovedkvarter i El Segundo, California. Selskapet ble etablert i 1945. Mattel er kjent for å lage en omfattende variasjon av leker og spill, inkludert Barbie-dukker, Hot Wheels-biler og Fisher-Price-leker. Mattel har utviklet seg til å bli et av de største leketøysfirmaene i verden, med prosesser i mer enn 40 land.
Gjennom årene har Mattel stått overfor flere utfordringer, inkludert økende konkurranse fra andre leketøysfirmaer og endret kundepreferanser. Likevel fortsetter selskapet å se innovasjon og modifikasjon, med fokus på å skape nye produkter og utvide sin globale tilstedeværelse.

Mattel er kjent for sine leker

Mattel er kjent for å skape et bredt utvalg av leker og spill. Mattel Monster High er en linje med motedukker laget av det amerikanske leketøysfirmaet Mattel. Dukkene ble først presentert i 2010 og raskt fikk popularitet blant pre- og tenåringsjenter. Konceptet bak Monster High er å fremstille karakterene som barn av berømte monstre, som Dracula, Frankenstein og Mumien. Som svar har Mattel understreket de positive verdiene til karakterene, som aksept og mangfold.
Fisher-Price er et merke med leker og babyutstyr produsert av Mattel. Merket er kjent for å produsere høykvalitets- og pedagogiske leker for spedbarn og småbarn, inkludert playsets, aktivitetsentre og musikalske leker.
Mattel Barbie er en av verdens mest gjenkjennelige og populære leker. Mattel Hot Wheels er et annet enormt populært merke eid av Mattel. De miniaturlekebilene har vært en favoritt av barn og samlere siden deres introduksjon i 1968. Mattel Jurassic World-linjen, produsert av Mattel, inkluderer et bredt utvalg av leker og samleobjekter for barn og voksne. Noen av de mest populære elementene i linjen er actionfigurer, som har karakterer fra filmene og ulike typer dinosaurer. Disse actionfigurene er svært detaljerte og nøyaktige til filmkarakterene og skapningene.
Mattel-spill har et sterkt rykte for å produsere høykvalitets spill som er morsomme, utfordrende og engasjerende. Mattel er et velrenommert merke innen leketøysindustrien, kjent for å produsere et bredt utvalg av høykvalitets- og populære leker. Med et sterkt fokus på innovasjon og kreativitet har Mattel fortsatt å utvikle seg og utvide produktutvalget for å møte behovene og interessene til barn og voksne over hele verden.