Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Mattel Games

Om Mattel Games
Mattel er en amerikansk international legetøjsproducent med hovedsæde i El Segundo, Californien. Virksomheden blev grundlagt i 1945. Mattel er berømt for at lave en stor variation af legetøj og spil, herunder Barbie-dukker, Hot Wheels-biler og Fisher-Price-legetøj. Mattel har udviklet sig til en af ​​verdens største legetøjsproducenter, med processer i mere end 40 lande.
Gennem årene har Mattel stået over for flere udfordringer, herunder stigende konkurrence fra andre legetøjsproducenter og ændring af kundepræferencer. Alligevel fortsætter virksomheden med at innovativ og modificere, med fokus på at skabe nye produkter og udvide sin globale tilstedeværelse.

Mattel er berømt for sine legetøj

Mattel er kendt for at skabe et bredt udvalg af legetøj og spil. Mattel Monster High er en serie modedukker produceret af det amerikanske legetøjsfirma Mattel. Dukkerne blev først præsenteret i 2010 og hurtigt opnåede popularitet blandt præ- og teenagepiger. Konceptet bag Monster High er at afbilde karaktererne som børn af berømte monstre, såsom Dracula, Frankenstein og Mumien. Som svar har Mattel understreget de positive værdier hos karaktererne, såsom accept og forskellighed.
Fisher-Price er et mærke af legetøj og babyudstyr produceret af Mattel. Mærket er kendt for at producere højkvalitets- og pædagogiske legetøj til spædbørn og småbørn, herunder legesæt, aktivitetscentre og musikalske legetøj. Mattel Barbie er et af verdens mest genkendelige og populære legetøj. Mattel Hot Wheels er et andet enormt populært mærke ejet af Mattel. De miniature legetøjsbiler har været en favorit hos børn og samlere siden deres introduktion i 1968. Mattel Jurassic World linjen, produceret af Mattel, indeholder et bredt udvalg af legetøj og samleobjekter til børn og voksne. Nogle af de mest populære varer i linjen er actionfigurerne, som har karakterer fra filmene og forskellige typer af dinosaurer. Disse actionfigurer er meget detaljerede og nøjagtige til filmkaraktererne og skabningerne.
Mattel games har et stærkt ry for at producere højkvalitets-spil, der er sjove, udfordrende og engagerende. Mattel er et anerkendt mærke inden for legetøjsindustrien, kendt for at producere et bredt udvalg af højkvalitets- og populære legetøj. Med et stærkt fokus på innovation og kreativitet har Mattel fortsat udviklet sig og udvidet sine produktudbud for at imødekomme børns og voksnes behov og interesser over hele verden.